Livian o pune la zid pe Stefania de la Puterea dragostei

Livian a reactionat in cazul Stefaniei de la Puterea dragostei, care a fost batuta si batjocorita de fostul iubit.

Scandalul in care este implicata Stefania de la Puterea dragostei a atras atentia fostilor colegi de platou. Daca cei mai multi dintre ei considera ca bruneta nu merita un astfel de tratament, iata ca alte voci o critica pentru ca nu a spus nimic pana acum.

Livian a postat un vlog pe canalul sau de YouTube, in care o critica dur pe Stefania pentru ca a pastrat tacerea timp de mai multe luni de zile si nu a spus nimanui ca fostul ei iubit este un barbat periculos. Fostul concurent de la Puterea dragostei spune ca nu tolereaza violenta fizica asupra unei femei si ii indeamna pe sustinatorii lui sa nu loveasca niciodata o femeie.

„Nu sunt de acord cu violenta asupra unei femei. Oricat ii ea de a dracului, oricat te-ar fi inselat. Nu. Si cand te-a inselat, cel mai dureros lucru pe care poti sa-l faci pentru ea, sa-l simta, nu s-o bati, ca bataia trece si dupa doua zile e la fel. Inca stiti cum povesteste cu prietenele ei? Cel mai tare stiti ce o doare? „Iesi din fata ochilor mei!” Baieti, nu bateti lupoaicele! Mai bine indiferenta. Aia doare cel mai tare”, a spus Livian.

loading...
Livian sustine ca Stefania a ales un moment oportun sa faca publice imaginile in care apare desfigurata, pentru a castiga mai multi fani, acum ca este concurenta in cadrul unei emisiuni televizate. El o numeste egoista si spune ca nu intelege cum a putut pastra tacerea pana acum, timp in care alte femei erau in pericol langa agresor.

„De ce tocmai acum s-au facut publice imaginile? De ce abia acum vorbeste despre acest subiect? Acum nu-i mai este rusine? Daca s-a intamplat acum sase luni si vrei sa-ti faci dreptate, de ce astepti momentul oportun, ca tu sa te inscrii la o emisiune si abia apoi sa dai acordul unor vloggeri sa dezbata acest subiet.

Ca ai fost batuta, tunsa si asa mai departe. De ce vrei sa-ti joci cartea de victima dupa sase luni de zile? Ce te-a oprit sa arati atunci adevarul lumii? De ce egoismul tau atinge asa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informatia ca acest baiat se comporta urat sau recurge la niste gesturi care te lasa cu traume?”, intreaba Livian.

Livian are o parere diferita fata de cea a tatalui sau, care a declarat ca Stefania i-a gresit fostului iubit. Nelson Mondialu a vorbit intr-un video despre bataia pe care a primit-o fata si pedepsele la care a fost supusa.

„Astia vor sa-l bage pe Adelin la puscarie. Emisiunile astea cauta c***e. Ii doare pe astia in 14 ca le da 100-200 euro. «Fostul iubit a batut o crunt si a tuns o la chelie». Stiti ce inseamna asta? Ca il baga la puscarie! Asta urmaresc, sa-l bage in puscarie, dar ei nu pun intrebarea: Ce a facut fata asta atat de grav cat sa o tunda asta la zero?

Domnilor, eu nu-i dau dreptate lui sau nu stiu, poate i-as da si dreptate. E greu cand esti cu o femeie, ca sa o bati si sa o si tunzi, acolo trebuie sa se fi intamplat ceva urat. Dar mereu barbatul e de vina, femeia e scoasa mereu nevinovata. Numai ei doi stiu ce s-a intamplat, dar noi putem banui. Astea sunt pedepse tiganesti, sa-i taie din par, din buza, din nas. Eu am impresia ca asta o baga pe treaba. Cand faci asa ceva? Cand e cu altul? Stiu eu? Sau merge si se indragosteste de client. Sau l-a inselat cu un prieten bun”,a spus Nelson Mondialu pe vlog.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro