Liviu Dragnea, momente grele in spatele gratiilor. Dezvaluiri facute de Irina Tanase

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a facut cateva dezvaluiri extrem de tulburatoare despre starea de sanatate a fostului lider PSD.

Liviu Dragnea se afla intr-o situatie extrem de dificila din cauza starii de sanatate, dupa ce a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrala.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de iubita fostului politician, Irina Tanase, care le-a dezvaluit jurnalistilor de la Fanatik momentele grele prin care trece fostul lidel al Partidului Social Democrat.

„I s-a facut un RMN la coloana, a fost vazut de medici, iar acum urmeaza aceste programe de recuperare care il vor ajuta sa scape de dureri. Pentru a vedea exact daca are nevoie de operatie trebuie sa i se faca analize mai amanuntite”, a declarat Irina Tanase, logodnica fostului lider PSD.

loading...
De asemenea, in urma demersurilor facute de avocata lui Liviu Dragnea, la sesizarea familiei, fostul sef PSD ar fi inceput deja sa primeasca ingrijiri medicale la doar doua saptamani dupa decizia instantei.

Astfel, Dragnea a inceput in inchisoare fizioterapia si kinetoterapia, tratamente care il vor ajuta sa scada intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrala.

„De luni, practic, Liviu a inceput tratamentul cu fizioterapie si kinetoterapie. Din fericire, macar acest lucru este posibil”, a dezvaluit Irina Tanase.

Seful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in 2019 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman.

loading...
Sentinta este definitiva. Completul de 5 judecatori a mentinut astfel sentinta data in prima instanta.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a transmis, recent, dupa acuzatiile facute de avocata lui Liviu Dragnea, ca sistemul penitenciar asigura aplicarea regimului de detentie si de recuperare nediscriminatoriu., in mod unitar. De asemenea, ANP precizeaza ca se asigura tratamentul recuperatoriu si conditii care garanteaza respectarea demnitatii umane.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro