Mihai Gadea este in doliu: A murit infectat cu COVID-19

Sora lui Mihai Gadea l-a anuntat ca unul dintre cei mai buni prieteni ai tatalui lor a murit infectat cu noul coronavirus. Acesta a dat o serie de declaratii cu privire la vestea socanta primita din parte surorii lui.

„Intr-o zi sora mea cea mai mare imi trimite o informatie despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatalui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai vazusem de niste ani de zile, era una dintre cele mai mari bucurii in copilarie. Plecase in America si cand venea dupa Revolutie, „wow, venea Mircea”. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legati.

Si am intrebat ce s-a intamplat cu el, daca era cumva bolnav. Si sora mea imi trimite o fotografie recenta cu el, arata impecabil, arata ca un actor. Deci, eu stiu oameni care au murit, dar vedeti dvs. una e una, alta e alta. Eu port masca oriunde ma duc, am grija de mine, de cei dragi.

Eu cand ma intalnesc cu parintii mei, pe care as vrea sa-i iau in brate, stau cu masca pe gura si stau la un pic de distanta, pentru ca eu am o expunere mai mare, pot sa ma infectez si nu vreau sa infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea si toti oamenii respecta lucrurile acestea, dar ajunge cu bataia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care da ordine sa se toarne oamenii intre ei!

loading...
Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman si a tuturor acelora care au o alta pozitie. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul sa vorbeasca intr-o tara libera. Ajunge cu aceasta bataie de joc „nu va lasam sa va intalniti la o ceremonie religioasa”. Cum sa fii tu in situatia sa dictezi cuiva in cine sa creada, in ce sa creada?”, a spus Mihai Gadea la emisiunea „Sinteza zilei”.
Desi Mihai Gadea a lansat un atac la adresa Guvernului, acesta sustine faptul ca respecta toate masurile de precautie anti-COVID pentru a nu se infecta, atat el, cat si familia sa. Masurile luate de Guvern pentru a gestiona pandemia sunt absolut revoltatoare, sustine Mihai Gadea. „Ajunge cu aceasta bataie de joc”, a subliniat realizatorul TV.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro