Oana Zavoranu, pregatita sa fie mama, la 47 de ani

Oana Zavoranu a revenit la sentimente mai bune in privinta unui copil, dupa ce multi ani a sustinut ca nu se vede mama. Sotul sau, Alex Ashraf pare ca a convins-o sa faca impreuna un copil, iar Oana a marturisit chiar ca isi doreste un baiat.

La trei ani de la nunta cu Alex Ashraf, se pare ca Oana Zavoranu este pregatita sa fie mama. Bruneta a sustiut tot timpul ca nu este facuta sa fie mama si prefera sa aiba pisici, insa iata ca s-a razgandit.

Intr-un live pe care l-a facut impreuna cu sotul ei, pe Instagram, Oana a raspuns curiozitatilor celor care ii urmaresc pe retelele de socializare, iar una dintre ele era legata de copil. Daca pana acum spunea un „nu” categoric la aceasta intrebare, de data aceasta Oana Zavoranu a marturisit ca si-ar dori un copil. In timp ce ea vrea baiat, Alex viseaza sa fie tata de fata.

„Eu am zis ca vreau fata, sa nu am concurenta, sa stea cu mama. Pe cand un copil? Stati si veti vedea. Ai burtica?„, a spus Alex Ashraf, in timp ce Oana l-a completat: ” Da, puiule, nu mai pot. Sunt intr-o burta toata!”.

loading...
” Nu, ca vrem. Vrem amandoi un bebe. Oana vrea baiat, eu vreau fata!”, a continuat sotul Oanei.

Discutia intre ei si fani a continuat, iar Oana a recunoscut ca vrea un baiat.

„Eu vreau baiat, pentru ca baietii sunt pentru mame. Si fetele sunt pentru tati!”, a spus Oana Zavoranu.

„Uite ca nu vreau ,ca nu e momentul inca, ca nu simt sii ca nu e treaba voastra.Ok ? Intrebare mega comunista si impertinenta ?, zilnic pusa! ?. Ma si vedeti pe MINE facand sondaje in randul populatiei „Cand credeti ca ar trebui sa am si eu copii?’?.

Faptul ca impartasesc cu voi multe din viata mea, nu inseamna ca vorbim si despre ce trebuie fac eu in patul meu. Si in mod constant, intrebarea asta vine numai de la taranci inapoiate, care cred in mintea lor ca scopul vietii este sa faci 100 de copii, sa stai numai calare zi si noapte si sa te falesti dupa cu ei !?’

In 2018, Oana Zavoranu a declarat ca este hotarata sa devina mama, dar nu oricum, vedeta vrea sa gaseasca o mama surogat care sa ii poarte in pantec copilul sau si al lui Alex Ashraf, sotul sau. Dupa multe cercetari si dezbateri la TV, vedeta a inteles ca nu exista o lege in Romania pentru asa ceva, mai mult decat atat, ea ar fi obligata sa isi adopte propriul copil.

Impreuna cu Alex, Oana voia atunci sa mearga in America pentru a-si da semintele unei mama purtatoare care sa le nasca bebelusul pe care si-l doresc.

„Aici e cu mama surogat daca o fi. Silueta mea e cea mai importanta. (…) Silueta mea e silueta mea! Nu vreau sa ma molfaiasca nimeni la tate. Trebuie sa mai copilaresc. Daca nu ma iubeste pe mine si-l iubeste pe tatal lui?’, spunea Oana Zavoranu la TV.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro