Rafaela de la „Puterea Dragostei” si „Exatlon” a fost batuta de fostul iubit!

Dupa ce fostul ei iubit a intrat in mod abuziv in casa ei si e a agresat-o atat verbal, cat si fizic, Rafaela Marcas, o fosta concurenta a show-ului televizat „Puterea Dragostei”, trece prin momente ingrozitoare.

In urma agresiunii, tanara a luat decizia de a depune o plangere impotriva barbatului care a batut-o in propria sa casa. Cu aceasta ocazie, alte antecedente de violenta ale acestuia au iesit la iveala, unele dintre care au fost provocate de consumul excesiv de alcool. Organele de politie au demarat o ancheta, in urma careia a fost emis un ordin de restrictie. Acestea sunt masurile luate impotriva agresorului:

„sa pastreze o distanta minima de 300 de metri fata de Rafaela Silvia Marcas
sa pastreze o distanta minima fata de domiciliul ei,
sa pastreze o distanta minima fata de resedinta acesteia;
acestuia i se mai interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod cu Rafaela;
este obligat sa se prezinte, periodic, in fiecare zi de luni a fiecarei saptamani, la sectia de politie competenta cu supravegherea respectarii ordinului de protectie”.
loading...
Tanara a reusit sa scape cu greu de mania fostului iubit. Acesta a surprins-o noaptea, in timp de dormea. Din aceasta cauza, Rafaela s-a confruntat cu insomnii si stari constante de frica.

„Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot sa dorm. Totul s-a intamplat in jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis usa si a intrat in casa. Imediat a inceput sa se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru ca nu este prima data cand face asa ceva. El este un tip foarte violent atunci cand bea. Am incercat sa aplanez toata cearta, am iesit din casa, iar el cand a vrut sa vina dupa mine s-a impiedicat si a cazut, nu era intr-o stare prea buna.” a declarat fosta concurenta a emisiunii „Puterea Dragostei” .

„Am incercat sa-l ajut cand l-am vazut in halul acela, am vrut sa-i command un taxi ca sa plece la el acasa si sa ii pun telefonul la incarcat, pentru ca nu mai avea baterie. In momentul in care m-a vazut cu telefonul in mana, a explodat si s-a napustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mana, dureri de cap. In timp ce el ma agresa, a vrut sa imi sparga telefonul. Cu o mana ma tinea pe mine si cu o mana tinea telefonul.”, a mai povestit Rafaela.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro