Ramona de la Puterea dragostei stia de iubita secreta a lui Livian!

Ramona, fosta conurenta de la Puterea dragostei sezonul 2, arunca bomba despre Livian, tocmai din Germania.

Ramona de la Puterea dragostei se afla in Germania, acolo unde locuieste cu baietelul ei si cu familia. A fost o perioada in care in emisiune se vorbea despre faptul ca Livian o place pe Ramona si ca ar putea forma un cuplu cu aceasta. De fiecare data insa, Ramona a explicat ca ea si Livian sunt prieteni, se inteleg bine, dar…doar atat!

Apoi, in ultimele saptamani iniante de finala Puterea dragostei sezonul 2, atitudinea Ramonei s-a schimbat fata de Livian. Iar acum, dupa ce fostul iubit al Biancai Comanici a marturisit ca are o alta iubita, Ramona a facut o marturisire.

”Nu vreau sa vorbesc despre Livian. Insa eu stiam din emisiune ca el are iubita. Si am spus in emisiune acest lucru atunci, dar… Nu am mai vorbit cu el din Turcia, nici cu Bianca nu am vorbit. Dar, eu de altfel, nu am fost niciodata prietena cu ea”, a marturisit Ramona, care isi doreste sa se intoarca la Puterea Dragostei si in sezonul 3.De altfel, in perioada in care Ramona vorbea despre faptul ca Livian are o iubita acasa, aceasta era acuzata ca este geloasa pe Bianca.

loading...
Livian a marturisit recent ca Florentina este iubita lui inca din luna martie, adica din perioada in care era la Puterea dragostei si parea ca vrea sa continue relatia cu Bianca Comanici. „Am jucat un rol din martie, am strans din dinti, am lasat capul jos. Am in mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic in cazuri extreme. Am luat-o pe fata asta si am adus-o in punctul in care e acum. O iau si pe fata asta si, in viziunea mea, o iau si o aduc unde ii e locul in capul meu. Acum suntem in cunoastere. De ce? Fetele au tendinta sa se piarda in detalii, nu sa evolueze. Puteti sa ma numiti „Sfantul femeilor” pentru ca orice femeie o pot tranforma intr-o doamna din toate punctele de vedere. Asta-s eu, un golanas, un derbedeu, cum vreti voi.”, a spus Livian intr-un vlog.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro