Sefa de la Urgente Fetesti, moarta de coronavirus.

Inca un medic a pierdut lupta cu noul coronavirus. Sefa Centrului de Primire Urgenta de la Fetesti a murit de Covid 19.

Mioara Neagu implinise 48 de ani in luna iulie. Aceasta era medic coordonator al Compartimentului de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetesti. In urma cu o luna a inceput sa se simta rau, iar acum doua saptamani a fost transferata la Spitalul Colentina.

Din pacate, stare de sanatate a acesteia s-a inrautatit, iar in noaptea de joi spre vineri a murit.

„Mamica mea mereu zambitoare, te rog sa ma veghezi in fiecare moment al vietii mele, si sa ai grija de mine de acolo de sus, asa cum ai avut grija si cand erai langa mine. Promit ca o sa te fac mandra de mine,voi asculta toate sfaturile tale si voi fi puternica asa cum si tu ai fost,si ai luptat tot timpul ca eu sa fiu fericita! Te iubesc foarte mult si o sa imi lipsesti toata viata!

loading...
Dumnezeu sa te ierte, mamica mea frumoasa !”, este mesajul fiicei medicului.

In urma cu doar o luna, medicul Mioara Neagu posta pe Facebook un mesaj motivational si comenta ca viata este prea scurta pentru a da atentie lucrurilor urate:
La Spitalul din Fetesti sunt alte 25 de cadre infectate, iar la Slobozia sunt 10 medici si asistente pozitive.

Reamintim ca Grupul pentru Comunicare Strategica a anuntat, joi, 4.013 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus dupa efectuarea a circa 30.000 de teste. Este pentru a doua zi consecutiv in care numarul cazurilor noi de COVID-19 se mentine peste 4.000. La Terapie Intensiva s-a inregistrat un nou record de pacienti internati in stare grava – 721 persoane. De asemenea, 73 de persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au murit. Un record de cazuri noi de COVID-19 a fost anuntat si la Bucuresti – 777.

Pana joi, 15 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 125.009 pacienti au fost declarati vindecati.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro