Simona Gherghe, gravida pentru a treia oara?!

Simona Gherghe, gravida pentru a treia oara?! Fosta prezentatoare TV a discutat cu fanii sai despre viata sa personala si, mai precis, despre posibilitatea de a deveni mamica din nou.

Simona Gherghe, gravida pentru a treia oara?! Dupa ce a petrecut o vacanta minunata, alaturi de familie, Simona Gherghe a revenit in forta pe retelele de socializare, acolo unde a fost de acord sa discute cu internautii despre viata sa personala si curiozitatile care ii macina pe fani, in legatura cu ea.

Dupa ce a organizat o sesiune de intrebari si raspunsuri, in sectiunea „stories” de pe Instagram, Simona Gherghe a discutat deschis cu persoanele care o apreciaza despre motivul renuntarii la televiziune. Astfel, fosta prezentatoare TV a marturisit ca are doi copii, pe Ana Georgia si pe Vladut, carora a decis sa le dedice tot timpul sau, mai ales cat inca sunt mici si au mare nevoie de indrumare.

Faimoasa prezentatoare are de gand sa revina in televiziune, locul care a consacrat-o, dar nu prea curand. Mai mult decat atat, la intoarcerea de la mare, internautii s-au gandit ca vedeta ar putea deveni mamica pentru a treia oara, asa ca au intrebat-o daca se gandeste la inca un copil in familia lor. Raspunsul sau a uimit pe toata lumea, marturisind ca simte ca familia lor este completa deja.

loading...
Totodata, fosta prezentatoare TV a recunoscut ca infertilitatea a reprezentat o problema majora pentru ea. La prima sarcina, Simona Gherghe a urmat diverse tratamente, care au dat roade cu greu, iar vedeta se obisnuise deja cu ideea ca va fi nevoie sa apeleze la fertilizarea in vitro!
„Ma hotarasem sa apelez la fertilizarea in vitro. Ma hotarasem sa apelez la fertilizarea in vitro…Am ramas insarcinata dupa mai bine de un an si jumatate de tratament. Si s-a intamplat cand ma hotarasem sa apelez la fertilizarea in vitro…” a conchis Simona Gherghe, referitor la posibilitatea de a fi gravida pentru a treia oara.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro