Simona Halep si Toni Iuruc isi unesc destinele. Cand va avea loc nunta

Simona Halep si Toni Iuruc sunt mai fericiti ca niciodata si, in curand, isi vor uni destinele. Surse din anturajul familiei Simonei au declarat, pentru Wowbiz, ca relatia dintre Toni si familia Simonei s-a imbunatatit simtitor in ultimele luni.

Cei doi au amanat de cateva ori anuntarea logodnei oficiale. Simona Halep a discutat cu membrii familiei sale despre faptul ca Toni Iuruc ii va fi viitorul sot. Initial, membrii familiei Simonei nu ar fost foarte incantati de faptul ca ea se iubeste cu un barbat care a mai fost casatorit. In cele din urma, se pare ca acestia au cedat in fata dorintei fetei.

”Simona a vorbit cu parintii ei, singurele persoane de parerea carora chiar tine cont. Iar ea le-a spus ca ea chiar il iubeste pe Toni Iuruc. In acel moment, tatal Simonei i-a spus clar ca el nu are nicio problema sa fie cu Toni si ca, daca se iubesc, ar fi cazul sa faca nunta. Iar Simona a spus ca abia asteapta”, a dezvaluit un apropiat al familiei Simonei Halep pentru Wowbiz.

”Vor face nunta cat de repede va fi posibil, cum se vor mai linisti lucrurile cu privire la coronavirus, cum se va permite ca o petrecere sa aiba mai multi oameni. Se iubesc, nu vad viitorul unul fara celalalt. Iar Simona Halep este mai fericita ca niciodata de cand sunt impreuna. Asa ca, acum, urmeaza sa anunte logodna, cat de repede. Iar apoi, probabil, la cateva luni dupa, se va organiza si nunta, asa cum prevad si traditiile machedonesti. Pentru ca Simona si familia ei doresc sa organizeze nunta conform traditiei, iar asta inseamna ca va fi multa lume la eveniment”, a mai spus sursa citata.

loading...
Se pare ca, inainte de a-l cunoalte pe Toni, subiectul „copii” era unul despre care sa-i faca placere sa discute. Lucrurile s-au schimbat, insa.

„Ea, inainte de Toni, era stresata cand venea vorba despre intemeierea unei familii. Este visul ei din copilarie, si-a dorit intotdeauna sa se vada in rol de sotie si de mama. Acum, de cand e cu Toni, stie ca i se va indeplini visul si, probabil de aceea, este mult mai relaxata. Iar asta se vede si cand vine vorba de sport, de performanta, reuseste sa intre in teren mai relaxata si mai focusata ca oricand. Probabil de aceea va avea, acum, in urmatoarea perioada, si performante de tinut minte. Vor sa aiba trei copii”, a mai spus sursa despre relatia dintre Simona Halep si Toni Iuruc, potrivit www.wowbiz.ro.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro