Stefania a ajuns la capatul puterilor!

Stefania este coplesita de tot ce i se intampla. Dupa ce a dezvaluit ca a fost maltratata de iubit, vedeta a cedat.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a ajuns la capatul puterilor. Stefania a marturisit in miez de noapte ca este complesita de tot ce i se intampla. Vedeta a inceput sa planga si le-a spus colegelor sale, din cadrul emisiunii televizate la care participa, ca ii este greu sa continue in competitie.

Dupa ce a dezvaluit ca a fost batuta de fostul iubit, frumoasa bruneta a ajuns in centrul atentiei. Stefania a dorit sa impartaseasca experienta ei traumatizanta pentru a trage un semnal de alarma si a sfatui femeile sa aiba grija cu cine aleg sa-si petreaca viata. Totusi, acest lucru i-a adus in prezent amintiri dureroare, iar vedeta este vizibil afectata. La doua noaptea, Stefania a putut fi vazuta in timp ce plange in bratele unei colege si ii marturiseste ca nu isi poate reveni.

„Nu mai rezist, simt cum ma scurg cate putin in fiecare zi. Nu mi s-a intamplat niciodata asta, sa nu pot sa dorm, sa nu pot sa ma concentrez la ce se discuta. Dar stiu daca as pleca acum as fi considerata lasa. Dar nu mai pot”, a spus Stefania plangand.

loading...
Stefania a trecut prin momente dificile, dupa ce a fost batuta si batjocorita de fostul ei iubit. Dupa cum a marturisit chiar ea, intr-o emisiune televizata, nu si-a putut reveni in totalitate nici in prezent. Mai mult, faptul ca barbatul i-a taiat parul , i-a reamintit zilnic trauma prin care a trecut.

Frumoasa bruneta a marturisit ca nu a trecut prin asa ceva niciodata, pentru ca in familia ei nu au existat momente violente. Mai mult, Stefania sustine ca tatal ei este extrem de suparat dupa ce a aflat ca fiica lui a fost batjocorita.

„Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici pana in momentul de fata. Nimeni nu merita sa treaca prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodata. La noi in casa nu se intampla lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurenta de la Puterea dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro