Stefania a ajuns pe masa de operatie, dupa ce a fost batuta cu bestialitate de fostul iubit.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei Stefania a suferit o operatie, dupa ce a fost agresata fizic de fostul ei iubit.

Stefania a trecut prin momente dificile, dupa ce a fost batuta si batjocorita de fostul ei iubit. Dupa cum a marturisit chiar ea, intr-o emisiune televizata, nu si-a putut reveni in totalitate nici in prezent. Mai mult, faptul ca barbatul i-a taiat parul, i-a reamintit zilnic trauma prin care a trecut.

„Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici pana in momentul de fata. Nimeni nu merita sa treaca prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodata. La noi in casa nu se intampla lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurenta.

Dupa loviturile si umilintele la care a fost supusa, Stefania nu a mai putut fi la fel ca inainte. Vedeta a marturisit ca a ajuns pe masa de operatie pentru a-si recapata increderea de sine. Astfel, ea a apelat la medicul estetician pentru o schimbare majora. Atunci a decis sa isi puna implanturi, in incercarea de a se simti din nou o femeie puternica si admirata.

loading...
Stefania spune ca a reusit sa-si recapate increderea in timp, insa nu mai poate crede in barbati. „Cand am apelat la operatia pentru implanturi a fost sa mai prind putin curaj, sa ma incurajez putin. Increderea mi-am recapata-o in timp, doar ca increderea in barbati am pierdut-o. Imi este foarte greu sa ma apropii de un barbat in viata mea. De-asta sunt atat de nehotarata. Daca ar fi sa-i dau unei femei un sfat i-as spune sa fie atenta la ce alegeri face. Un barbat care te iubeste nu vrea sa te vada suferind”, a marturisit vedeta.

O perioada lunga de timp, Stefania a fost nevoita sa-si ascunda podoaba capilara si sa poarte peruci. Nici ei nu ii vine sa creada ca a trecut prin asa ceva.

Imaginile cu vedeta plina de vanatai au ingrijorat multa lume. Dupa ce au fost facute publice, sustinatorii ei i-au adresat mai multe intrebari si au rugat-o sa le arate cum arata in prezent parul ei fara peruci. Stefania a publicat cu putin timp in urma, pe contul de Instagram, o fotografie in care se vede ca parul inca nu i-a crescut la loc.

„Cam asa arata parul meu acum. Pentru persoanele care m-au intrebat”, este mesajul vedetei, scris in dreptul fotografiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro