Stefania de la Puterea Dragostei a izbucnit in lacrimi. Fosta concurenta a fost snopita in bataie si tunsa

Fosta concurenta a emisiunii Puterea Dragostei a dat cartile pe fata si a marturisit detalii ingrozitoare din trecutul ei.

Stefania a fost concurenta in primul sezon Puterea Dragostei, unde l-a intalnit pe Adelin, cel cu care avea sa formeze si-un cuplu. Ulterior, cei doi au fost descalificati, dupa ce au incalcat una dintre cele mai importante reguli: s-au vazut in afara competitiei. Stefania are un trecut sfasietor, aceasta fiind supusa la multe orori greu de imaginat. Recent, in cadrul unei emisiuni TV, Stefania a dat cartile pe fata si a povestit un episod violent din trecutul ei. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a explicat cum a fost snopita in bataie, chiar de fostul lui.

Fosta concurenta a sezonului 1 Puterea Dragostei a trecut prin clipe grele in fosta relatie. Nimeni nu se astepta ca fostul ei iubit, cu care parea ca are o relatie de viitor, sa o bata si sa o tunda. Imaginile cu ea, plina de vanatai si cu parul scurt au ingrozit o tara intreaga. Stefania a fost foarte iubita si sustinuta, pe durata primului sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D. Sustinatorii acesteia au observat ca ea incepuse, intr-o perioada, sa poarte diferite peruci, insa nimeni nu se astepta la o astfel de drama.

”Era un barbat bun, atent. Nu-mi imaginam ca se va ajunge la asta. Imi doream sa fie ultimul barbat din viata mea. Din gelozie a facut asa. Ne mai certam, dar nu ca in seara respectiva. A fost un om de la care am avut ce invata, care pana intr-un anumit punct m-a facut fericita”, a marturisit Stefania de la Puterea Dragostei, cu ochii in lacrimi.

loading...
Toti apropiatii acesteia au fost socati cand au vazut-o in ce stare se afla, insa i-au fost alaturi. Pe de alta parte, parintii Stefaniei au suferit odata cu ea. ”Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici pana in momentul de fata. Nimeni nu merita sa treaca prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodata. La noi in casa nu se intampla lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurenta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro