Stefania de la Puterea Dragostei, batuta si tunsa din cauza lui Jador?

Stefania de la Puterea Dragostei a aruncat bomba! Fosta concurenta si-a povestit trecutul sfasietor.

Noi dezvaluiri ies la iveala, dupa ce Stefania de la Puterea Dragostei a recunoscut ca a fost batuta si tunsa de fostul iubit. Fosta concurenta a emisiunii fenomen de la Kanal D a marturisit clipele cumplite prin care a trecut in fosta relatie, din cauza barbatului pe care l-a avut langa ea o buna perioada. Stefania a fost concurenta in primul sezon Puterea Dragostei si a format un cuplu cu Adelin. Cei doi au fost descalificati pentru ca s-au intalnit in afara competitiei.

Dupa dezvaluirile facute de Stefania, au aparut diferite zvonuri in mediul online. Este vorba de motivul din cauza caruia fosta concurenta de la Puterea Dragostei a fost agresata fizic de fostul iubit. Detalii nestiute au iesit la iveala, potrivit carora intregul scandal dintre Stefania si fostul iubit ar fi pornit de la Jador. In urma cu ceva timp, Stefania s-a intalnit la o nunta cu Jador, iar acesta i-ar fi facut cadou o bratara, cu care frumoasa bruneta s-a si pozat.

Dupa cum a spus si Stefania, motivul pentru care fostul ei partener a batut-o este chiar gelozia. Potrivit zvonurilor, fosta concurenta a sezonului 1 Puterea Dragostei l-ar fi inselat pe fostul ei iubit. Momentan, Stefania nu a confirmat aceste zvonuri, aparute pe retelele de socializare.

loading...
”Era un barbat bun, atent. Nu-mi imaginam ca se va ajunge la asta. Imi doream sa fie ultimul barbat din viata mea. Din gelozie a facut asa. Ne mai certam, dar nu ca in seara respectiva. A fost un om de la care am avut ce invata, care pana intr-un anumit punct m-a facut fericita. Daca ar fi sa dau un sfat unei femei, i-as spune sa fie foarte atenta la alegerile pe care le face. Un barbat care te iubeste nu se poarta urat cu tine, nu te jigneste si nu vrea sa te vada suferind”, a mai declarat Stefania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro