Strugurel „Irlandezu” il face praf pe Nelson Mondialu!

Nelson Mondialu a fost atacat, din nou, de catre Strugurel Irlandezu.

Strugurel Lingurar este din comuna Iara, stabilit ulterior in Turda, de unde a plecat in Irlanda. Barbatul este cunoscut datorita celebrului videoclip in care si-a incendiat masina, un Mercedes din 2007, la cererea utilizatorilor Facebook care urmareau clipul sau live. Tensiunea creste intre el si Nelson Mondialu.

Se pare ca situatia tensionata dintre Nelson Mondialu si Strugurel Iralandezu nu s-a incheiat. Barbatul a postat un videoclip, pe contul sau de Youtube, unde il ameninta pe tata lui Livian. De asemenea, individul ii sugereaza acestuia sa isi vada de treaba lui ca este batran.

„Tu faci smecherii si esti smecher, ma?! Tu de frica nu iesi din casa afara! Stai in chirie si esti vai si amar.. Tu esti smecher, ma?! Esti un sifon, care cumperi pe caiet! Nelson datorie! O dai urat… Baietii nu stiu ca esti un sifon? Ai grija, sifonule, ca urmezi tu dupa omul asta. Ai grija ca o sa cazi si tu pe omul tau.. Ca tu esti batran, dar nu te mai afirma si nu te mai da mare cu ce nu esti, ca o sa cazi pe omul tau si plangi dupa aia prin Marastoi.”, a declarat Strugurel, pe contul sau de Youtube.

loading...
Nelson Mondialu l-a dat in judecata pe Strugurel „Irlandezu” in noiembrie 2018. Astfel, Nelson, al carui nume real este Nelson Pop Simone, a devenit parte civila intr-un dosar al carui obiect este amenintarea, Strugurel Lingural, poreclit „Irlandezu”, figurand ca parat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro