Vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasa la vanzare pe o suma fabuloasa

Irinel Columbeanu a ramas fara vila de la Izvorani de opt ani, iar de ceva timp sa mutat cu chirie intr-un apartament cu doua camere. Intre timp, locuinta, care are 15 dormitoare si multe obiecte de arta, a fost scoasa la vanzare pe o suma impresionanta. De altfel, te costa mult si daca vrei sa locuiesti cu chirie, in locuinta de lux.

Vila de vanzare/inchiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp constructie. 15 dormitoare cu baie si dressing propriu fiecare, sauna, piscina interioara si exterioara, ponton, 5 barci la lac, bucatarie profesionala. Ideal hotel, spa, clinica detox, azil privat sau locatie de evenimente’– aceasta este descrierea folosita de o agentie imobiliara care vinde proprietati de lux, scrie Click.

De altfel, pe site-ul agentiei se afla mai multe imagini din locuinta in care candva au locuit Irinel Columbeanu si Monica Gabor.

Iata ca palatul de la Izvorani’, asa cum a fost denumit odinioara, se poate vinde, inchiria cu tot cu mobilier si obiectele de arta aferente. 3,9 milioane de euro costa intreg domeniul, si 15.000 de euro pe luna daca se doreste „doar’ inchirierea.

loading...
Eduard Mircea Uzunov, presedintele agentiei, a declarat faptul ca Irinel Columbeanu nu mai este proprietar inca din anul 2012.

Da, vila de la Snagov se poate cumpara sau inchiria. Nu as vrea sa fie marketata drept palatul de la Izvorani’, mai ales ca de opt ani nu se mai afla in proprietatea lui Irinel Columbeanu.

Imobilul arata foarte bine, este spatios si se poate inchiria pentru pretul de 15.000 de euro. A cui este acum, din pacate, nu va pot comunica. Va multumesc!’, a confirmat barbatul.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro