Actorul Dominic West divorteaza, dupa ce a fost suprins sarutandu-se cu Lily James

Initial au pozat in cuplul inca perfect, neafectat de infidelitatea lui, dar iata ca, o luna mai tarziu, Catherine FitzGerald a decis sa divorteze de Dominic West, dupa 10 ani de casnicie. Actorul de 51 de ani a fost suprins, acum o luna, sarutandu-se, pe strazile din Roma, cu Lily James.

Dominic West a jucat alaturi de actrite frumoase intotdeauna si, desi este casatorit de zece ani cu Catherine FitzGerald si au impreuna patru copii, iata ca idilele din filmele sale continua si in realitate.

Dominic si Lily sunt colegi pe platourile de filmare pentru filmul The Pursuit of Love si au dus in realitate scenariul din film. Cei doi amorezi au fost surprinsi in Roma luand pranzul impreuna, plimbandu-se cu scuterul si sarutandu-se in plina strada.

Dupa aparitia imaginilor in presa internationala, a venit si reactia sotiei lui Dominic West. Catherine FitzGerald, s-a declarat ‘socata, devastata, cu inima franta’, pentru ca nu se astepta la asa ceva si credea ca mariajul lor este in regula. Insa, ulterior au pozat impreuna si parea ca vor trece impreuna peste aceasta escapada a actorului.

O luna mai tarziu, insa, Catherine a decis sa intenteze divort, dupa ce sotul ei i-ar fi marturisit ca idila cu Lily nu a fost una neinsemnata, ci are sentimente pentru ea.

loading...
„Catherine le-a spus apropiatilor ca Dominic a recunoscut ca are sentimente pentru Lily. Desi la inceput parea doar o aventura, Catherine zice ca acum e evident ca e ceva mult mai mult de atat intre ei’, au declarat prietenii cuplului pentru The Sun.

„Ea le-a spus prietenilor ei ca mariajul ei este ca si terminat si nu crede ca va putea sa treaca peste ce s-a intamplat’, a mai spus sursa.

Dupa ce au aparut pozele cu Lily James si Dominic, actorul si sotia sa, Catherine, au vorbit deschis despre ce s-a intamplat, si au anuntat ca „mariajul lor este puternic’ si ca „sunt in continuare impreuna’. Ulterior, Catherine s-a razgandit. „E o perioada umilitoare pentru ea si vrea ca Dominic sa faca curat dupa mizeria pe care a creat-o’, a mai adaugat sursa.

Dominic West si Catherine au patru copii impreuna: Dora (13 ani), Senan (12 ani), Francis (11 ani) si Christabel (7 ani).

Daily Mail scrie ca Lily James (31 de ani) nu ar fi la prima abatere’, ci a mai distrus o casnicie. Tot ea a stat la baza divortului dintre actorului Armie Hammer (34 de ani), partenerul ei din filmul „Rebecca’. Armie si Elizabeth Chambers au impreuna doi copii si decizia de a divorta a surprins pe toata lumea, avand in vedere ca se stia ca au o casnicie fericita.

Surse apropiate cuplului au dezvaluit ca problemele au aparut in 2019, cand Armie Hammer filma Rebecca’, alaturi de Lily James. Se pare ca sotia sa, Elizabeth Chambers, a gasit pe telefonul lui mesaje pasionale de la o femeie pe nume Adeline’, citeaza libertateapentrufemei.ro. Coincidenta sau nu, Adeline’ era numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, in conditiile in care personajul ei nu avea un nume specificat, ci e prezentata doar ca „doamna de Winter’.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro