Ada Condeescu a nascut! Cum se simte actrita?

Ada Condeescu a devenit mamica pentru a doua oara. Actrita si-a aratat fericirea pe retelele de socializare.

Ada Condeescu este fericita mamica a unui baietel. Actrita a nascut pentru a doua oara si se simte mai bine ca niciodata avand in vedere ca la nici 24 de ore de la nasterea naturala, aceasta a postat o fotografie pe retelele de socializare.

Ada Condeescu nu conteneste sa zambeasca si asta pentru ca are un motiv bine intemeiat! Actrita a nascut recent un baietel perfect sanatos si a vrut sa-si arate bucuria pe retelele de socializare, acolo unde o urmaresc toti fanii ei.

„Fericire pura! Aproape 24 de ore de cand a venit pe lume noua minune! Baietelul nostru perfect sanatos si deja atat de curios! Ii multumesc medicului meu, Marius Romila, (…), pentru atentia, devotamentul si implicarea cu care m-au insotit in aceasta extraordinara experienta a nasterii naturale! Ne simtim perfect iar in cateva ore vom fi deja acasa!! Yuhuuuu! Inca nu-mi vine sa cred! ???”, a scris actrita.

loading...
Ada Condeescu a nascut un baietel pe care naturala, exact asa cum si-a dorit.

„As vrea sa nasc natural, asa o sa incerc. Si prima oara am incercat sa nasc natural, n-am reusit pana la urma, dar am trecut prin aproape 12 ore de travaliu, deci stiu ce inseamna, stiu ce ma asteapta. Pentru mine e important sa vina copilul pe lume atunci cand ii e dat sa vina si dupa e important sa fie sanatos si eu la fel, sa putem sa ne bucuram si sa fim puternici”, a spus Ada Condeescu.

Ada Condeescu este nascuta pe data de 2 iulie 1988 si este casatorita cu regizorul Catalin Mitulescu, din anul 2016. Cuplul mai are o fetita nascuta in anul 2018.

“Imi place foarte mult sa invat de la el. Imi place foarte mult cand nu ma prind eu de toate, fiindca in general imi place sa fiu in control, sa stiu tot, dar cu el am vazut ca e ok sa nu stiu tot si el ma poate face sa ma prind si de altele. In plus, imi da o libertate foarte mare si imi impinge limitele intr-un mod subtil si special. Ma face sa descopar lucruri frumoase”, spune Ada Condeescu despre sotul ei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro