Agresoarea designerului Cristina Joia de la ”Visuri la cheie” si-a schimbat declaratia!

Agresoarea designerului Cristina Joia, de la ”Visuri la Cheie” si-a schimbat declaratia.

Femeia care a umplut-o de sange pe Cristina Joia, designer la emisiunea ”Visuri la cheie”, si-a schimbat declaratia. Daca initial, ea a povestit politistilor ca s-a enervat pe Cristina cand a vazut ca aceasta i-a rupt stergatorul de la masina, agresoarea a admis ca a sarit la bataie doar pentru ca femeia i-a ridicat respectivul stergator. Agresoarea parcase intr-un loc nepermis, iar Cristina Joia a vrut sa-i transmita acesteia sa nu mai parcheze acolo.

Femeia acuzata ca a lovit-o puternic pe Cristina Joia, provocandu-i rani la nivelul fetei, a primit, marti dimineata, un mandat de arest preventiv pentru urmtoarele 30 de zile. Ea si-a petrecut si noaptea de luni spre marti in spateel gratiilor.

Agresoarea are 34 de ani si a fost retinuta sub acuzatia de loviri si alte violente. Ea a fost identificata pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazinul unde a avut loc altercatia. Se pare ca imaginile respective sunt cu adevarat tulburatoare iar cei care le-au vizionat spun ca sunt de o cruzime greu de imaginat. Acesta ar fi si motivul pentru care judecatorul de drepturi si libertati de la Sectorul 4 a considerat ca aceasta trebuie sa ramana in arest, ea reprezentand un pericol real pentru societate.

loading...
Intr-un scurt dialog cu reporterul Ovidiu Oanta, in drum spre sectia 14 de politie, agresoarea a declarat ca nu este o persoana violenta si ca nu a lovit-o ”atat de tare” pe Cristina Joia. Ea spune ca ”i-a dat un branci” pentru ca i-a rupt stergatorul, a injurat-o si a ”facut-o tiganca”. Femeia spune ca nu a vazut nici o balta de sange si ca dupa ce a lovit-o pe angajata show-ului ”Visuri la cheie” nu s-a mai uitat in urma ei pentru a verifica starea acesteia. Au existat, initial, informatii ca agresoarea a folosit un obiect metalic pentru a o lovi pe Ccristina Joia, insa aceasta varianta nu a fost cnfirmata momentan de autoritati.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro