Andreea Mantea, declaratii neasteptate despre iubitul misterios

Andreea Mantea traieste o frumoasa poveste de dragoste si nu se mai sfieste sa vorbeasca despre asta! Dupa ce s-a despartit de tatal copilului ei, vedeta a gasit din nou fericirea!

Andreea Mantea este fericita si implinita la acest moment. A revenit din Turcia, dupa ce a renuntat la Puterea Dragostei si a precizat ca nu mai are de gand sa plece departe de fiul sau si de cei dragi. Vrea sa ramana acasa.

„Acasa este un loc magic pentru mine, este greu sa definesc in cuvinte si sa cuprind in chiar si in cateva pagini cuvantul acasa. Este ca si cum as incerca sa dau o definitie a fericirii. Acasa poate fi o stare anume, un amalgam de sentimente, este locul care insemna tot pentru mine. Inseamna liniste sufleteasca, este locul acela unde ma regasesc”, a spus Andreea Mantea pentru Libertatea pentru femei.

Andreea Mantea a decis sa rupa tacerea privind relatia cu iubitul alaturi de care si-a refacut viata. A vorbit despre elementele care fac o relatie sa functioneze.

loading...
„In momentul in care o relatie de dragoste functioneaza foarte bine consider ca are la baza trei ingrediente fara de care nu ar putea exista: increderea, respectul si iubirea neconditionata. Toate acestea venind de la ambii parteneri, desigur”, a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citata.

Andreea Mantea a tinut sa sublinieze ca se poate lipsi de orice obiect in viata, de la telefon pana la masina, insa nu poate trai fara iubire sau persoanele dragi.

De aproape 5 ani, Andreea Mantea are un iubit pe care il tine departe de ochii curiosilor. Dupa relatia cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afisat cu niciun iubit si iata ca de 5 ani traieste o frumoasa si discreta poveste de dragoste. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei a dezvaluit motivul pentru care nu vrea sa-l arate pe barbatul cu care se iubeste.

„Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum…unde ajungeam?

Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?‘, a marturisit Andreea Mantea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro