Aparitia halucinanta a Biancai Comanici dupa vizita la Cluj!

Bianca Comanici de la Puterea dragostei, intr-o ipostaza cu care si-a uimit fanii!

Bianca Comanici este una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei. Bruneta a castigat ambele trofee ale emisiunii, cat si sustinerea sute de mii de oameni. In ultima perioada, fosta concurenta a avut parte de mai multe intepaturi in mediul online cu fostul ei iubit, Livian Pop. Cu toate ca fanii spera in continuare la o impacare, cei doi dau mai multe semne ca relatia lor este una incheiata.

Bianca de la Puterea dragostei a socat in momentul in care a dezvaluit ca s-ar fi dus la Cluj sa se vada cu Livian. Atat Florentina, iubita fostului concurent, cat si Livian au negat cele spuse de bruneta. Pentru a pune si mai mult paie pe foc, Bianca Comanici a aparut intr-o ipostaza total neasteptata! Filmuletele in care bruneta apare cu „burtica de graviduta” au ajuns virale pe Tik Tok! Vedeta a postat mai multe videoclipuri, iar reactiile din partea fanilor nu au incetat sa apara! In continuarea clipurilor, Bianca Comanici apare alaturi chiar de un bebelus.

„Felicitari! E al tau si al lui Livian?”, „Esti insarcinata???”, „O mamica de milioane ai fi”, „Nu iti sta rau”, „Ai copil?”, „Ce bine iti sta cu bebe in brate”, sunt doar cateva dintre sutele de comentarii lasate de fani.

loading...
Bianca de la Puterea dragostei a marturisit ca vizita ei in Cluj a fost ca o ultima sansa pe care a incercat sa i-o ofere fostului ei iubit. In ciuda efortului depus, intre cei doi nu va mai putea fi nimic.

„Sa fiu sincera cu voi, si faptul ca m-am dus unde m-am dus a fost o demonstratie a mea, o sansa pe care i-am oferit-o. Trecutul este trecut, la revedere. Simt eu ca sunt atat de multi barbati minunati care pot sa ma iubeasca, sa ma rasfete si sa imi ofere ce imi doresc eu, iar el nu mi-ar fi oferit asta”, a explicat Bianca Comanici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro