Bianca Comanici, detalii despre noul proiect la Kanal D!

Bianca Comanici, fosta concurenta Puterea Dragostei, a vorbit despre noul proiect din care va face parte la Kanal D.

Bianca Comanici a anuntat pe paginile ei de pe retelele de socializare in urma cu putin timp ca lucreaza la Kanal D, spre marea surpriza a fanilor. Frumoasa bruneta le-a inchis gura rautaciosilor care spuneau ca nu munceste si a dezvaluit ca va fi implicata intr-un proiect important pentru care este extrem de recunoscatoare si despre care abia asteapta sa poata spune mai multe.

„Eu stiam de acest proiect de acum o luna, dar nu am putut sa spun. Voiam sa stiti ca va urma ceva, v-am rugat la un moment dat sa va rugati pentru mine pentru ca aveam nevoie de succes si l-am avut. Cu siguranta au contat si rugaciunile voastre.

A trebuit sa trec de un interviu si nu a fost un interviu foarte usor, insa va multumesc voua si lui Dumnezeu si mamei mele. Din pacate, nu pot sa spun foarte multe. As vrea sa va spun mai mult de atat, sunt foarte entuziasmata.

loading...
Cristi m-a sunat pentru ca nici el nu stia despre ce este vorba, singura persoana care a stiut a fost mama. Nu pot sa spun multe pentru ca este confidential, dar mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. O sa vedeti la momentul oportun si cu siguranta toti Bibisorii o sa fie extrem de mandri. Nu incurajez sa nu faceti facultate, abia astept sa incep facultatea, dar multumesc pentru aceasta oportunitate. Cu siguranta mi se vor deschide alte porti, voi merge pe alte drumuri importante”, a spus Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei, intr-un live publicat pe pagina ei de YouTube.

Sustinatorii Biancai asteapta cu sufletul la gura sa afle totul despre noul proiect in care va fi implicata preferata lor. Pe paginile ei au aparut sute de mesaje de incurajare din partea admiratorilor care au sustinut-o neincetat in ultimii doi ani si care sunt mandri de favorita lor.

„Mult succes! Inotdeauna sufletele bune reusesc. Ma bucur sa vad ce frumos ai inflorit”, „Felicitari! Doamne ajuta! Sa fie intr-un ceas bun! Succes si multa putere de munca”, „Bravo, succes in noul job! Iti doresc realizari pe toate planurile, seriozitate si sanatate, Bibi!”, sunt doar cateva dinte mesajele frumoase pe care Bianca Comanici le-a primit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro