Bianca Comanici, dezvaluiri despre scandalul dintre Andra Volos si Ella

Andra Volos, scandal imens cu Ella de la Puterea Dragostei! Bianca Comanici a explicat cum a stat, de fapt, situatia.

Andra Volos si Ella de la Puterea Dragostei s-au certat grav, in urma unei provocari. Dintr-o simpla gluma, lucrurile au degenerat, iar fostele concurente si-au aruncat cuvinte dure in mediul online. In timp ce se afla cu Bianca Comanici, Berna si alte fete la un restaurant, Andra Volos si Ella si-au spus vorbe grele la telefon. Ulterior, lucrurile au fost facute publice, iar Andra Volos si Bianca Comanici au spus cum a stat situatia si de la ce ar fi pornit intreaga situatie.

”A fost o seara foarte frumoasa, m-am simtit bine, am fost undeva la restaurant cu Berna, cu Andra, mai erau cateva fete acolo si doi baieti. Am mancat, am baut, nu mult, asa cum se spune. Ella asa daca face, ea daca se imbata, suna. Noi nu ne-am imbatat, am jucat un joc si am primit mai multe provocari, imi pare rau ca nu am filmat inainte ca o sa fie farsa. Mie mi s-a dat provocare initial sa il sun pe Livian, l-am sunat cu numar ascuns si nu a raspuns”, a explicat Bianca Comanici.

Andra Volos spunea, seara trecuta, ca Ella este o frustrata, careia ii place sa se victimizeze de fiecare data cand are ocazia. Ba mai mult decat atat, si Bianca Comanici, intr-un live facut pe Youtube, a vorbit despre faptul ca Ellei de la Puterea Dragostei ii place sa se victimizeze, dar mai ales sa se prefaca de faptul ca ea nu stie nimic, nu vede si nu aude, cand de fapt, lucrurile stau altfel.

loading...
”Apoi o alta fata mi-a dat provocarea sa o sun pe Ella. Era doar un joc, nu am exagerat. Am sunat-o de pe un alt telefon pentru ca Ella o blocase pe Andra. A raspuns si apelul a durat cateva secunde, i-am spus „esti nu-stiu-cum si nu o sa ai niciodata sanse la Livian. La revedere” si am inchis. In opt secunde nu aveam cum sa o fac in toate felurile, asa cum a sustinut ea. Ea a incercat sa spuna ceva, atunci Andra s-a enervat, a luat telefonul si a sunat-o din nou. Si Andra a inceput sa ii spuna, dar nu i-a spus mare branza. Ella a provocat-o. Ella intotdeauna s-a victimizat si am aflat si noi cine a fost „sifonul” un an de zile, acum am aflat si eu. In emisiunea am avut doua zile in care ne-am certat si am spus ca Ella este cea care da informatii din emisiune si s-a dovedit astazi. Ella se preface ca nu stie nimic, ca nu vede, ca nu aude.”, a mai adaugat castigatoarea primelor doua sezoane Puterea Dragostei.

Andra Volos si Bianca Comanici au fost acuzate, in mediul online, de apropiati ai Ellei de la Puterea Dragostei de faptul ca cele doua foste concurente se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, iar tocmai din acest motiv s-au gandit s-o sune pe fosta iubita a lui Jador. Pe de alta parte, atat Andra, cat si Bianca Comanici spun ca nu erau in stare de ebrietate, iar acest lucru se poate observa din fotografiile postate pe Instagram, asigura fosta iubita a lui Livian.

”Mai avem inca o poza pe care o are Andra, eu nu sunt in poza pentru ca eu faceam poza, dar se vede fata fetelor ca eram toate ok, nu eram bete”, a spus Bianca Comanici.

Totodata, castigatoarea primelor doua sezoane Puterea Dragostei spune ca Andra Volos avea tot dreptul sa se ia de Ella. ”Andra avea tot dreptul sa se ia de Ella pentru ca si-o cauta acea domnisoara, dar oricum mie nu imi pasa. Noi nici nu am vrut sa deschidem vorba de acest subiect, ea si-a cautat materiale si subiecte. S-a dovedit. A fost foarte urat ca a publicat numarul de telefon de pe care am sunat, as putea si eu sa iau numarul ei de telefon si sa il public peste tot, dar noi nu vrem sa facem rau. Cand se certa Andra cu Bogdan, ea era prima care voia sa il impace pe Bogdan. Asa facea si cu Livian, cu Philip, cu toata lumea”, a conchis Bianca Comanici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro