Bianca de la „Puterea Dragostei” este insarcinata?!

Bianca de la „Puterea Dragostei” a dezvaluit, pe retelele de socializare, ca in ultima perioada a avut mici probleme de sanatate, iar fanii au conchis aproape instantaneu ca simptomele manifestate de concurenta lor preferata se aseamana cu cele ale unei… sarcini!

In ultima perioada, Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”, si-a ingrijorat destul de tare fanii. Daca in mod normal tanara este extrem de activa pe retelele de socializare si isi tine prietenii virtuali la curent cu absolut tot ce se petrece in viata sa, in ultimele cateva zile Bianca Comanici a fost destul de absenta de pe retelele de socializare, fapt ce a starnit ingrijorare.

Cu toate acestea, pentru a clarifica situatia, marea castigatoare „Puterea Dragostei” le-a dezvaluit urmaritorilor sai ca trece printr-o perioada nefavorabila din punct de vedere al sanatatii. Se pare ca Bianca Comanici nu s-a simtit prea bine, acesta fiind motivul pentru care a „chiulit” de pe contul sau de Instagram mai bine de cateva zile.

Mai mult decat atat, dupa ce le-a povestit prietenilor virtuali ca ii este rau, Bianca de la „Puterea Dragostei a dezvaluit in cel mai mic detaliu simptomele pe care le-a manifestat in ultima perioada, iar fanii le-au asociat imediat cu o sarcina! Prezenta in emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, alaturi de Bogdan Mocanu, focoasa bruneta a dezvaluit in gluma ca are un copil, iar urmaritorii sai au comparat cele doua declaratii si au ajuns la concluzia ca, intr-adevar, tanara ar putea sa fie insarcinata.

loading...
„Am un bebelus!”, a dezvaluit Bianca, in emisiunea moderata de Cornelia Ionescu, aratand spre noul membru al familiei lui Bogdan Mocanu, motanelul Gucci.

„Bianca are un bebelus, deja!”, a adaugat prezentatoarea emisiuni „Totul despre Puterea Dragostei”.

Totusi, pentru a clarifica situatia si pentru a nu lasa loc de interpretari, Bianca Comanici a decis sa revina pe retelele de socializare, acolo unde a explicat ca in ultima perioada a avut stari de ameteala si greturi care sunt cauzate, cel mai probabil, de un deochi.

“Voi stiti ca eu cand sunt bine, sunt agitata, vorbesc, dar acum cred ca sunt deocheata, inca de dinainte de interviu am o durere de cap si o stare de greata si ameteala. Nu stiu ce sa fac. Ziceti-mi voi daca stiti ceva.”, a conchis Bianca Comanici, castigatoarea „Puterea Dragostei”, pe contul sau de Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro