Bianca de la Puterea dragostei, prima reactie dupa ce a mers la Cluj

Ce spune Bianca despre vizita de la Cluj si despre ce s-a intamplat in viata sa, in ultimele saptamani.

Bianca de la Puterea dragostei a realizat un vlog in care a vorbit despre ce a facut in ultima luna, in care fanii ei au observat ca nu a fost foarte activa. Zilele trecute, fosta concurenta de la Puterea dragostei a pus pe Instastory niste imagini de la un mall din Cluj Napoca, dar si din avion, iar fanii s-au gandit ca aceasta a mers la Livian.

Bianca a decis sa faca un live in care sa spuna cate ceva despre ce s-a intamplat cu ea in ultimele saptamani si ce a facut, de fapt.

„Nu am cum sa confirm anumite lucruri, pentru ca nu stiu unde s-ar ajunge. Eu nu sunt suparata, sunt foarte bine, recunosc ca nu am avut stari foarte bune, pentru ca sunt un om care nu poate trai fara iubire. Nu stiu daca este calitate sau defect, sunt genul de om care lupta extrem de mult. Orice imi propun, reusesc. Ideea este ca este vorba despre o dragoste, o dragoste as putea zice cred ca este o dragoste imposibila, din pacate. As vrea sa cred ca este un sfarsit pentru mine, nu stiu daca este si pentru cealalta persoana.

loading...
Am avut o pauza de o luna de zile, am avut multe cereri de colaborari pe care le-am ignorat, recunosc ca luna asta nu am avut grija de mine, nu m-am focusat pe ce am avut de facut. Mi-a fost greu, la inceput mi-a fost usor, trebuie sa ma ridic. Ma legasem de niste chestii care poate ca nu erau adevarate. Am ignorat multe colaborari pentru ca nu ma puteam concentra.

M-am legat de niste chestii, am incercat sa mi le bag in cap, a intervenit ceva care m-a intors din drum, Din pacate, am ajuns astazi aici. Este posibil sa regret toata viata daca nu continui pe drumul acesta, certitudini nu exista. Ideea este ca cel mai important lucru este ca nu sufar, vreau sa fiu fericita, insa nu e atat de simplu precum pare. Sunt mai multi factori care nu ma lasa sa fiu fericita. Nu sunt nici trista si nici dezamagita. Mi-a spus cineva si am aflat o chestie ca in aceasta luna eu trebuie sa ma concentrez pe cariera. Luna noiembrie a fost pentru mine, am stat mult in casa.

Ideea este ca eu nu sunt stresata in urma vietii mele, sunt stresata pentru ca v-am ascuns niste chestii. Trebuie sa eviti anumite lucruri, trebuie sa si minti. V-am ascuns anumite chestii si sunt acum asa, pentru ca vreau sa stiti si voi despre ce e vorba, dar nu pot spune concret. Unii dintre voi v-ati dat seama. Sunt stresata pentru ca ma deschid in fata voastra si cand trebuie sa ascund niste lucruri ma simt dezamagita de mine.

Ce ai rezolvat cu aceasta vizita? Foarte buna intrebarea. M-ai inchis. Nu m-a pus nimeni sa aleg intre cariera si el. Nu am remuscari ca am fost unde am fost. Nu am dat bani multi cuiva si trebuie sa ii recuperez. Este vorba despre ceva sentimental. Ce am rezolvat cu acea vizita? Ce a rezultat din acea vizita? Cred ca am convins anumite persoane sau au fost niste demonstratii. Nu am spus unde am fost. Am fost undeva cu avionul.

loading...
Acum o luna am zis ca o sa fac vloguri cu cineva, nu stiu cum de l-ati aflat. Roberto nu are nicio treaba in ecuatia asta. Voi v-ati gandit ca postarile pe care le fac sunt pentru cineva anume? Va continua sa faca parte din viata ta aceasta persoana? Da. Desi este sfarsitul, nu este sfarsitul”, a spus Bianca, ferindu-se sa spuna cu subiect si predicat despre cine este vorba.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro