Bianca Dragusanu, amenintari fara precedent!

Bianca Dragusanu a facut dezvaluiri socante pe pagina ei de Instagram.

Bianca Dragusanu este din nou protagonista unui scandal! Vedeta a dezvaluit, pe pagina ei de Instagram, ca este incontinuu scoasa din sarite de trei femei din showbiz-ul romanesc. Diva a marturisit ca are dovezi in legatura cu fiecare in parte si va dezvalui in curand la cine face referire.

„Eu sunt un om foarte corect si foarte asumat cu tot ce fac si tot ce spun. Iar in momentul in care spun ceva, eu am si dovezi. Nu spun lucruri neadevarate, nu inventez, nu ma bazez pe puterea altei persoane, ci doar pe puterea mea. Dar, de foarte multi ani, stau pe ganduri daca sa va spun adevarul despre trei persoane feminine. Stau si analizez foarte atent situatia, si ma gandesc ca daca incep sa vorbesc despre aceste persoane, sunt sigura ca ar putea sa devina cineva doar datorita faptului ca eu as vorbi despre ele. Deci, ma gandesc, eu daca vorbesc despre ele, s-ar putea sa le fac un bine, dar poate si un rau. Daca zic, incepe scandalul, pentru ca niciuna dintre ele nu ar recunoaste nimic din ce as zice eu despre ele, moment in care eu ar trebui sa vin cu dovezi. Inainte sa incep sa vorbesc despre ele, daca o sa-mi iasa mie ecuatia asta pe plus, vreau sa le transmit un mesaj: Potolita-va!”, a declarat Bianca Dragusanu, la InstaStory.

Bianca Dragusanu a marturisit ca nu vrea sa le faca prea multa reclama celor trei femei, care oricum nu isi pot justifica veniturile. Vedeta a adaugat ca va ajunge sa spuna tot adevarul daca va continua sa fie enervata.

loading...
„Niciuna dintre ele nu-si poate justifica veniturile sau statutul social. Ele sunt doar niste atarnatoare, nebagate in seama si apar ca ciupercile dupa ploaie. In mometul in care se va stinge acest scandal, ele vor fisparea. Penibile fiind, din nastere, continua sa ma calce pe codita. Nu ma calcati pe codita pentru ca ar putea sa imi creasca doua cornite. Stiti ca am dovezi despre voi. Rugati-va la Dumnezeu sa nu ma apuc eu sa vorbesc. Va impachetez pe toate si va trimit la pachet”, a adaugat Bianca Dragusanu.

Cu toate acestea, diva a oferit cateva informatii despre cele trei femei. Doua dintre ele sunt „amante”, iar cea de-a treia este „disperata”, au fost chair cuvintele divei. Bianca Dragusanu sustine ca ar trebui sa faca un serial pe Instagram, in care sa spuna tot ce stie despre aceste femei.

„Cand tu esti zero barat, cum vii tu sa vorbesti despre mine? Sa fii bagat in seama? Daca nu va potoliti, vin cu afisul. Oare sa le zic? Le fac publicitate…Doua amante si o disperata de viata! Intelegeti ce vreau sa zic? Cum ar fi sa incep sa fac un serial pe Instagramul meu. daca ele se apuca sa vorbeasca despre mine, asa sa incep si eu sa vorbesc”, a mai spus vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro