Bianca Dragusanu l-a inlocuit pe fostul sot?!

BIanca Dragusanu a reusit sa treaca peste relatia cu fostul ei iubit?

Relatia dintre Bianca Dragusanu si fostul ei sot a fost una destul de complicata, cu multe certuri si impacari, iar, intr-un final, cei doi indragostiti au decis sa mearga pe drumuri diferite. Insa, este posibil ca frumoasa blondina sa il fi inlocuit pe fostul iubit imediat dupa despartire?!

Bianca Dragusanu are un nou iubit?! Aceasta intrebare sta pe buzele internautilor, dupa ce frumoasa blondina a postat pe conturile de socializare o fotografie cu un buchet imens de flori dis-de-dimineata. Un lucru este sigur, acest buchet nu este de la fostul ei partener de viata, tinand cont de faptul ca despartirea dintre ei este una definitiva.

Totodata, in urma cu doar o seara, Bianca a luat cina cu mai multi prieteni, iar la masa a aparut alaturi de un barbat. De asemenea, in aceasta dimineata, ea a postat fotografia cu buchetul de flori imens. Oare sa aiba vreo legatura cele doua evenimente si sa il fi uitat frumoasa blondina pe fostul ei sot?!

loading...
Dupa ce rusoiaca a declarat ca s-a iubit in secret cu fostul sot al blondinei, Bianca Dragusanu a iesit la atac si a avut cateva cuvinte de spus despre acest subiect.
“Dar nu ma pot abtine. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abtine-te»). Sunt sfatuita sa nu vorbesc nimic! Sunt sfatuita in continuare sa nu vorbesc nimic, chiar daca sunt provocata de cretinoide, eu nu trebuie sa vorbesc nimic, pentru ca le fac celebre. Le-am facut deja. Le-am facut deja celebre! Sunt sfatuita sa nu vorbesc nimic. O sa tac, o sa tac? Ramane de vazut”, a declarat Bianca Dragusanu intr-o filmare realizata la atelierul de rochii pe care il detine in Bucuresti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro