Bianca Dragusanu, mai indragostita ca niciodata

Bianca Dragusanu este din ce in ce mai fericita, dupa despartirea de fostul ei sot!

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai indragite vedete de la noi. Frumoasa blondina a trecut prin momente grele in viata, insa a reusit sa se puna pe picioare de una singura. Dupa ce s-a despartit de fostul ei sot definitiv, vedeta pare sa iubeasca si sa infloreasca din nou! Desi este una dintre cele mai frumoase vedete din Romania, nimeni nu se astepta s-o vada pe Bianca atat de fericita, dupa ce fostul ei partener a fost arestat preventiv intr-un dosar de trafic de persoane, printre care si minore.

Bianca Dragusanu are un nou iubit?! Asta e intrebarea care sta pe buzele internautilor, dupa ce frumoasa blondina a postat pe conturile de socializare o fotografie cu un buchet imens de flori dis-de-dimineata. Si nu este primul! Ieri dimineata, blondina isi surprindea fanii cu o alta postare: tot un buchet de flori. Se pare, insa, ca buchetul din aceasta dimineata, zeci de trandafiri rosii, semn ca-i vorba de o mare dragoste, i-a lasat masca pe urmaritorii blondinei de pe retelele de socializare. Pe o melodie de dragoste ”In the End”, vedeta a postat buchetul imens de trandafiri. Pare ca iubitul misterios ii lauda frumusetea ei, considerand-o ireala, nepamanteana: ”Nu sunt de pe Pamant”.
loading...
Dupa ce rusoiaca a declarat ca s-a iubit in secret cu fostul sot al blondinei, Bianca Dragusanu a iesit la atac si a avut cateva cuvinte de spus despre acest subiect.

“Dar nu ma pot abtine. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abtine-te»). Sunt sfatuita sa nu vorbesc nimic! Sunt sfatuita in continuare sa nu vorbesc nimic, chiar daca sunt provocata de cretinoide, eu nu trebuie sa vorbesc nimic, pentru ca le fac celebre. Le-am facut deja. Le-am facut deja celebre! Sunt sfatuita sa nu vorbesc nimic. O sa tac, o sa tac? Ramane de vazut”, a declarat Bianca Dragusanu intr-o filmare realizata la atelierul de rochii pe care il detine in Bucuresti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro