Bianca Dragusanu promite dezvaluiri incendiare

Bianca Dragusanu promite dezvaluiri incendiare dupa ce trei femeie au enervat-o cumplit. Desi nu a dat niciun nume, vedeta spune ca este vorba despre „doua amante si o disperata de viata’, facand referire, cel mai probabil, la fostele partenere ale lui Alex Bodi.

Bianca Dragusanu promite pe retelele de socializare ca are de facut cateva dezvaluiri incendiare despre anumite persoane. Vedeta a specificat ca este vorba despre femei si ca „barbatii sunt scosi din aceasta ecuatie’.

„Eu sunt un om foarte corect si asumat. Sunt asumata cu toate deciziile si intamplarile din viata mea. Si sunt asumata cu tot ce spun, iar in momentul in care eu spun ceva, am si dovezi la ce spun. Nu ma bazez pe puterea altor persoane, ma bazez pe mine, pe adevar si pe lucrurile pe care le pot demonstra. Acum stau sa ma gandesc daca ar fi in avantajul meu (..) Avand in vedere ca sunt o femeie asumata, independenta si fericita, stau pe ganduri daca sa va spun adevarul sau nu, referitor la trei persoane de feminine, masculii sunt scosi din ecuatie. Stau sa analizez foarte smart toata ecuatia, pentru ca daca incep sa vorbesc despre acest persoane, s-ar putea sa le fac un avantaj, chiar daca as vorbi adevarul, vorbind despre ele, ele fiind niste nimeni, cu toatele trei, sunt sigura ca pot sa devina cineva doar datorita faptului ca vorbesc eu despre ele’, spune Bianca Dragusanu pe retelele de socializare.
loading...
Mai mult, fosta asistenta tv a avertizat ca va incepe un scandal monstru, daca se decide sa faca aceste dezvaluiri, care vin la pachet cu dovezi si probe. Fosta sotie a lui Alex Bodi le transmite acestor femei sa inceteze sa vorbeasca despre ea, amenintand cu dovezi si cu dezvaluirea intregului adevar.
„Si acum, stau sa analizez situatia si ma gandesc ca eu vorbind despre ele s-ar putea sa le fac un bine, cu toate ca s-ar putea sa le fac si un rau daca spun adevarul. Sa va zic sau sa nu va zic. Daca va zic, incepe scandalul pentru ca nu o sa recunoasca niciuna dintre ele nimic si eu va trebui sa vin cu probe si dovezi. Inainte sa incep sa vorbesc despre ele, daca o sa-mi iasa mie ecuatia asta pe plus, as vrea sa le transmit un mesaj: potoliti-va, pentru ca daca voi sunteti niste femei rele si prin asocierea cu mine sunteti bagate in seama, asta nu inseamna ca aveti dreptate. Evident ca va iesi un scandal pentru ca voi nu veti recunoaste nimic din ceea ce urmeaza sa zic eu despre voi, si veti da din nou in mine si eu va trebui sa arat niste dovezi. Ce mi se pare de-a dreptul aberant e pozitia acestor femei care se leaga de mine. Niciuna dintre ele nu semnifica ceva pentru cineva, nu pot fi exemplu pentru ceva, niciuna dintre ele nu isi poate justifica veniturile sau statutul social, sunt doar niste atarnatoare, nebagate in seama, care prin asociere cu mine apar. Ca ciupercile dupa ploaie, si cum apar asa dispar’, a mai spus ea.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro