Bianca si Berna de la Puterea dragostei sunt din nou prietene, dupa trei luni

Cele doua foste concurente au ingropat securea razboiului si si-au dat seama ca a fost o relatie prea frumoasa intre ele pentru a o da uitarii.

Dupa mai multe luni in care nu si-au vorbit deloc, Bianca si Berna de la Puterea dragostei si-au mai dat o sansa si s-au impacat, spre surprinderea si bucuria sustinatoarelor lor.

Cele doua tinere au fost extrem de apropiate pe vremea cand se aflau in Turcia si timp de mai multe luni au fost colege de camera.

Inainte de finala Puterea dragostei, Bianca si Berna s-au certat, iar atunci cand Bianca nu i-a oferit trofeul prietenei sale, relatia lor s-a racit definitiv.

In ultimele luni, cele doua tinere si-au dat seama ca au dat cu piciorul unei prietenii frumoase si, in cadrul emisiunii „Totul despre dragoste by Cornelia Ionescu”, au vorbit despre momentele frumoase pe care le-au trait in Turcia, dar si cand au revenit in Romania.

loading...
Bianca si Berna si-au amintit de momentele in care ieseau alaturi de Philip si de Livian si cat de bine se intelegeau in acea perioada.

„Ne ajutam unul pe celalalt si era totul bine. Vorbeam in casa. Eu cred ca daca se continua prietenia asta, nu se ajungea la inselat. Eu stiu ca Livian o iubeste foarte mult pe Bianca si Philip ma iubeste foarte mult pe mine, si nu se ajungea la asa ceva. Nu avea cum. Nu isi permiteau sa se intample. Avem multe amintiri si a fost totul frumos. Chiar nu se interesa ca ceilalti ne faceau poze. Ei erau certati si nu voiau sa ne vada ceilalti concurenti. Ne ascundeam”, a dezvaluit Berna in cadrul emisiunii de la Wowbiz.

„Philip mi-a zis ca Livian se va muta la Bucuresti. Eu nu stiam, eram asa surprinsa. Apoi mi-a zis”, a mai spus Bianca si a continuat sa spuna de ce a decis sa reia legatura cu Berna, dupa trei luni.

„Daca am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum sa nu o iert pe Berna, pentru ca nu mi-a facut atat de mult rau. Auzeam ce mai spunea ea despre mine si mereu vorbea frumos despre mine si ma lauda, niciodata nu a fost rautacioasa, de aia sunt si aici”, a mai spus Bianca despre motivul impacarii cu prietena sa.

loading...
„Eram doar eu cu doamna Cornelia si chiar am spus: la cat de frumoasa este Bianca, nici nu se compara cu ce iubita are Livian acum. Am si zis, pentru ca asta este adevarul, oricine vede asta. Adica, nici nu se compara cu tine, nici macar 1 la suta. Nici la suflet, nici la frumusete, la nimic. Eu nu pot sa il inteleg pe Livian, ce o fi vazut la fata asta, nu pot sa imi explic. Nu se compara, e cer si pamant.”, a spus Berna, iar Bianca a clarificat pentru prima data ce simte despre noua iubita a lui Livian:

„Merci. Pai pe el nu il interesa aspectul fizic, e un subiect in care nu ca nu as vrea sa intru. Nu e vorba de el, dar nu merita ea atata importanta, sa stau sa vorbesc despre ea, e o persoana care nu exista, nu ai cum sa te bagi. Si cand am vorbit cu Berna zilele trecute, ele sunt niste femei usoare, ca nu ai cum sa te bagi peste un om care vezi ca iubeste, ca este indragostit, sa sari pe el. Eu nu as face asta, daca as vedea acest lucru, nu m-as baga. Nu sunt un pansament, sunt un pic de crema, sa treaca. Nu ne vor uita, noi nu am trecut prin clipe urate. Ei o sa ne regrete 100%. Ei nu au simtit durerea pe care am simtit-o noi”, a spus Bianca de la Puterea dragostei.

„Realizezi ce ai pierdut”, a mai dezvaluit Berna.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro