Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos?

Fostul concurent a fost nedezlipit de una dintre fostele concurente de la Puterea dragostei. Cei doi nu s-au ascuns deloc la petrecere.

La numai cateva zile dupa ce a recunoscut ca s-a despartit de Andra Volos, Bogdan Mocanu a fost surprins cu o bomba in club.

Castigatorul primului sezon al emisiunii Puterea dragostei trece prin clipe grele de cateva zile, dupa ce a aflat ca i-a murit bunicul de care era extrem de apropiat. Nici pe plan amoros lucrurile nu merg mai bine, dupa ce si-a spus inca o data adio cu Andra Volos.

Bogdan Mocanu a participat la o petrecere intr-un club bucurestean, unde a petrecut ore in sir alaturi de fostii sai colegi. La eveniment s-au mai aflat si fostele lui iubite, Ana Lintaru si Roxana. Daca Roxana a venit fara Turcu, pentru ca s-a impacat, Ana Lintaru este in culmea fericirii si a fost surprinsa alaturi de noul sau iubit, de care a fost apropiata intreaga noapte.

loading...
Nici Bogdan Mocanu nu a stat singur si s-a distrat intreaga seara alaturi de o alta prietena buna din emisiune, Simona Braboveanu. Cei doi s-au inteles foarte bine cat timp au fost colegi in emisiune, iar Bogdan a sustinut mereu relatia acesteia cu Jador. De altfel, Simona a fost protagonista videoclipului lui Jador, „Dau moda”, iar pe ea si pe Bogdan ii leaga o prietenie veche.

„Sper sa-si gaseasca fericirea acolo unde a cautat-o. Nu are rost sa intram in detalii. Vreo doi-trei ani o sa fiu singur si o sa ma axez doar pe cariera, pe mine. Este o varsta mult prea frageda ca sa ma tin acolo. E aiurea ca as fi vrut un copil pana la 25 de ani, dar de cat sa stau sa ma consum…”, a mai spus Bogdan Mocanu in cadrul aceluiasi interviu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro