CE A FACUT LAVINIA PIRVA IMEDIAT DUPA CE IN PRESA S-A SCRIS CA VREA SA DIVORTEZE DE STEFAN BANICA

Desi Stefan Banica si Lavinia Pirva par un cuplu fericit, o imagine recenta cu bruneta ar putea contrazice aceasta teorie.

Concret, sotia cantaretului ai iesit in parc, alaturi de fiul sau, in varsta de un an si jumatate fara sa poarte verigheta. Dupa aparitia in presa a acestui zvon, bruneta s-a dus la sala: „Dragilor, sunt fericita sa fiu aici alaturi de antrenoarea mea, mi-a fost dor de pilates”, a spus Lavinia pe Instagram. In acele imagini, apare tot fara verigheta.

In luna mai a anului trecut, cei doi artisti si-au unit destinele. Totodata, cele doua evenimente importante nu au fost facute publice, acestia si-au dorit sa aiba parte de momente unice, departe de ochii curiosilor.
loading...
„Ne-am casatorit, este un lucru normal, nu cred ca trebuie facut cu surle si trambite, nu este genul nostru. S-a intamplat intr-un loc mai indepartat, i-am avut aproape pe prietenii nostri. Lucrurile importante trebuie traite si pastrate in intimitate pentru a te simti bine, nu sa fie un stres permanent”, declara Stefan Banica.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro