Ce a invatat si unde a mai lucrat iubita lui Smiley inainte sa fie angajata de Antena 1

Care a fost primul loc de munca al Ginei Pistol si cum a ajuns ea faimoasa!

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Iubita lui Smiley nu a fost dintotdeauna prezentatoare TV. Aceasta a lucrat, in urma cu multi ani, ca vanzatoare la un magazine, dupa ce si-a terminat studiile in orasul ei natal. Frumoasa blondina a fost nevoita sa plece de jos, pentru ca la acea vreme avea nevoie de bani, pentru a se intretine.

Ambitia ei a fost mare, renuntand la postul de vanzatoare si ajungand in Capitala. Ajunsa in Bucuresti a ajuns sa lucreze tot ca vanzatoare, insa de aceasta data intr-un magazine de renume. Acolo a fost vazuta de o persoana important, care i-a spus ca va ajunge model, insa pana atunci trebuie sa faca cateva sacrificii. Astfel, Gina Pistol a ajuns sa pozeze nud in celebra revista pentru barbati PlayBoy.

Gina Pistol a inceput sa pozeze pentru tot felul de reviste din Romania, dupa aparitia din Playboy, acolo unde a fost foarte apreciata pentru frumusetea si formele ei apetisante. A inceput ca model pentru diversi designer, iar mai apoi a inceput sa apara pe la diverse emisiuni din Romania.

loading...
Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti pentru prima data, anuntul sarcinii a fost facut printr-un mesaj pe YouTube.

”In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a marturisit Gina Pistol.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro