Ce interese are Bianca Dragusanu in Dubai!

Dupa despartirea de partenerul ei de viata, Bianca Dragusanu pare sa isi fi canalizat energia in alte directii, afacerile si distractia fiind, pentru ea, noua prioritate.

Iar o destinatie mai buna pentru afaceri combinate cu distractie pe cinste decat Dubaiul, mai ales in aceasta perioada, este greu de gasit, mai ales ca Europa este toata sub semnul carantinei totale.

Asa ca, zilele trecute, Bianca Dragusanu si-a facut bagajele si, fara sa stea pe ganduri, a zburat spre Dubai, loc in care s-a intalnit cu o amica de-ale ei, la fel de celebra: Ramona Gabor. Invitata acolo de sora mai mica a Monicai Gabor, Bianca Dragusanu a ”intrat in paine” imediat, facand publicitate din greu parfumului pe care l-a lansat pe piata Ramona. Ba chiar mai mult, printre mesele la restaurante de superlux si distractiile de la diverse spectacole, Bianca Dragusanu si-a facut timp si de afaceri.

”Bianca vrea sa isi extinda domeniul de business. In primul rand, cauta o noua piata pentru rochiile de mireasa pe care le vinde, problemele din Romania si din Europa fiind evidente, iar nuntile anulate. Asa ca a decis sa mearga in capitala luxului sperand ca acolo va gasoi piata de desfacere necesara pentru rochiile de mireasa pe care le face si le vinde la bani grei. In al doilea rand, vrea sa isi diversifice afacerea, asa ca vrea sa devina reprezentant al unor case de parfuri, sa vanda inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distreaza si face planuri sa faca bani, acum, in Dubai”, ne-a spus o sursa extrem de bine informata.

loading...
”Am decis astazi sa incep sa va spun una dintre povestile vietii mele si mai bine zis, ultima poveste a vietii mele, care are un inceput, apoi un cuprins, apoi un deznodamant si un final incredibil. Stati aproape pentru ca vreau sa va dau detalii in zilele ce urmeaza, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viata si fabulosii ultimii 4 ani din viata mea in care a aparut si Sofia. (…) In anumite contexte sunt foarte amuzanta, mie imi vine sa rad de ce zic eu. Eu nu mai am nimic de pierdut si vreau sa va spun care e adevarul? Banuiti care e adevarul? Aveti idee? Aveti idee in ce context am putut sa fiu mintita din nou si pacalita de doua personaje penibile? Daca va spun de la inceput, v-o ia telefonul razna, o sa spuneti „vai, cat de comica esti!”. Am fost intrebata de multe ori „ce-ti lipseste tie de te compromiti in situatii in care ai de suferit sau imaginea ta e terfelita sau iti pierzi indrederea in sine?”, a spus Bianca Dragusanu despre ultima perioada a relatiei cu fostul ei partener de viata.
”Ajunsesera sa se certe din absolut orice, era o adevarata nebunie. Doua zile se iubeau, era numai lapte si miere, iar cinci se certau pana la epuizare, isi aruncau cuvinte urate si se urau. Si-au dat seama amndoi ca nu au de ce sa mai stea impreuna, ca, de fapt, nu ii leaga decat atractia fizica, chimia pe care o au in anumite momente. Dar si Bianca, si iubitul ei, au interese total diferite, afaceri pe alte paliere, nu au, de fapt, timp sa se consume in asemenea discutii si asemenea certuri. Pentru ca, sa ne intelegem, ei nu stiuau sa se certe asa cum se petrece intr-o familie obisnuita, la ei certurile erau ingrozitoare”, ne-a explicat un apropiat de-al cuplului format dintre Bianca Dragusanu si fostul ei iubit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro