CE MASURA A LUAT PEPE PENTRU A FI MAI APROAPE DE FETITELE LUI, DUPA DESPARTIREA DE RALUCA PASTRAMA

Pepe a luat masuri serioase pentru a fi cat mai aproape de copiii lui, dupa decizia iremediabila a sotiei sale, Raluca Pastrama, de a pune punct mariajului de opt ani.

Intr-un live facut pe YouTube, cantaretul a povestit ca ii este greu fara fiicele lui, motiv pentru care a luat decizia de a le cumpara ambelor telefoane. Astfel, el vrea sa le simta aproape in orice moment. Mai mult, artistul a fost nevoit sa raspunda atunci cand a fost sunat chiar de Rosa.

”Le-am cumparat telefoane si acum ma suna incontinuu cu video. Daca ma suna ele, nu am cum sa nu raspund. Las totul si vorbesc cu ele. Si azi m-au sunat de cateva ori”, a spus Pepe.

Artistul filma un interviu cu Andrei Duban in momentul in care a fost contactat de fiica lui cea mica. Apoi, el le-a trimis la somn si le-a trimis pupici.

loading...
Mai mult, de curand, Pepe s-a filmat jucand fotbal cu micutele, cele doua fiind tare fericite ca isi petrec timpul alaturi de tatal lor. Maria si Rosa locuiesc acum cu mama lor, Raluca Pastrama, la casa parintilor ei.

Cel care a facut anuntul despartirii a fost Pepe, care a precizat ca divortul va fi unul amiabil si fara scandal.

”In momentul de fata nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Dar de cand a hotarat acest lucru, ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin, nu vrem sa fie acele tensiuni. Ne-am asumat si vrem sa ne crestem frumos copiii. Cel mai greu a fost sa discutam cu copiii. Dupa ce am trecut acest prag, va marturisesc ca restul nu mai conteaza. Vrem sa avem o relatie civilizata in continuare pentru copiii nostri. Suntem doi oameni maturi, ne asumam. Vom merge la notar, nu va exista un proces, litigii. Ne vedem zilnic, copiii dorm si cu mine, dorm si cu Raluca. Ea ii aduce la mine acasa, eu ma duc si ii iau”, a spus Pepe.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro