CE SE ASCUNDE DE FAPT IN SPATELE DIVORTULUI DINTRE PEPE SI RALUCA PASTRAMA?

Divortul anului, cel dintre Pepe si Raluca Pastrama, pare sa fie mult mai complicat decat s-a prezentat. Iar motivele rupturii sunt ascunse intr-un episod ce a avut loc in urma cu aproximativ un an si jumatate.

Pepe a anuntat, printr-un videoclip postat pe canalul sau de YouTube, ca el si Raluca au pus punct relatiei si ca de mai multe saptamani nu mai locuiesc impreuna. Insa, potrivit unor surse SpyNews.ro, lucrurile nu au stat chiar asa. Apropiati ai cuplului au dezvaluit ca in urma cu doua saptamani Raluca l-a anuntat brusc pe cantaret ca isi doreste sa plece la parintii ei si asta a facut fara a oferi nicio explicatie.

Mai mult, aceleasi surse au mai spus ca in ultimul timp Pepe s-a plans prietenilor ca sotia lui a devenit tot mai rece si ca nu mai este deloc femeia de la inceputul relatiei. Insa apropiatii acestora nu au observat schimbarea, pentru ca Raluca avea grija sa se comporte foarte frumos cu sotul ei atunci cane erau in public.

Sursa citata a mai dezvaluit ca aceiasi oameni din anturajului celor doi au vorbit despre un episod cel putin bizar din casnicia celor doi. Se pare ca in urma cu un an si jumatate, Pepe si Raluca s-au despartit pentru aproximativ doua luni si asta pentru ca au existat mai multe zvonuri conform carora Raluca ar fi calcat stramb.

loading...
Insa, intr-un final, cei doi au depasit momentul si au reluat relatia sperand ca totul va merge bine. Se pare ca in cele din urma lucrurile nu s-au asezat cum trebuie si au ajuns, de data aceasta, la divort. Mai mult, surse din anturajul socrului artistului au mai dezvaluit ca cei doi barbati nu se mai inteleg prea bine si asta din cauza faptului ca niste intelegeri stabilit inca de la inceputul mariajului ar fi fost incalcate.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro