Cu ce barbat celebru s-a afisat Bianca de la Puterea dragostei, dupa ce Livian a anuntat ca s-a certat cu iubita lui?

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a postat o imagine pe contul sau de socializare care a luat pe toata lumea prin surprindere.

La scurt timp dupa ce Livian a anuntat ca in ultimele zile a avut parte de discutii serioase cu iubita lui, Nicoleta, si ca au fost la un pas de despartire, Bianca Comanici a facut un gest neasteptat.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a postat pe contul sau de socializare o imagine alaturi de un alt fost concurent, de care a fost extrem de apropiata. Toata lumea a crezut, la un moment dat, ca Iancu si Bianca vor fi impreuna, iar cei doi au petrecut mult timp impreuna si au devenit buni prieteni. Din pacate pentru multi fani ai emisiunii, cei doi au decis sa nu treaca peste relatia de prietenie.

Pentru ca ieri a fost ziua de nastere a lui Iancu Sterp, Bianca a decis sa ii spuna la multi ani intr-un mod special. Tanara a postat pe contul sau de socializare o imagine de pe vremea cand cei doi erau concurenti in primul sezon al emisiunii.

loading...
„Iancu Sterp, la multi ani!”, i-a transmis Bianca lui Iancu, semn ca nu a uitat de ziua lui de nastere si ca ce doi au ramas in continuare apropiati.

Zilele trecute, Bianca de la Puterea dragostei a dezvaluit ca a vorbit de mai multe ori cu mama lui Iancu Sterp. Doamna Geta Sterp i-a transmis un mesaj important Biancai, dupa ce a aflat despre despartirea de Iancu.

„Tin minte si atunci cand vorbeam eu cu Iancu, o singura data m-a surprins. Iancu vorbea cu mama lui si a intors camera spre mine si mi-a zis: „Bianca, ce faci? Ce frumoasa esti, hai pe la noi. Tin minte ca si pe Roxana a invitat-o la ei acasa, si pe Berna. Tin minte ca mereu a fost draguta si le-a invitat pe toate fetele care au incercat sa aiba o relatie cu fiii ei.

Eu nu cred ca ar fi ea motivul despartirii, asa vad eu din exterior. Nu stiu mai multe, pentru ca nu am vazut cum a decurs relatia lor. Am auzit ce s-a intamplat, dar nu stiu daca este adevarat.
Mi-a scris si mie doamna Geta, acum cateva zile si, m-a sunat, mi-a scris de vreo doua, trei ori. Mi-a scris sa fiu tare, sa fiu puternica, sa nu mai plang, sa am grija de mine. Mi-a trimis asa niste mesaje neutre, nu mi-a zis nimic de Iancu sau de ceva. Si ii multumesc”, a dezvaluit Bianca la Wowbiz.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro