Cum arata fosta vila a lui Irinel Columbeanu dupa ce a luat foc

Vila cu 15 camere, piscina, ponton si plina de opere de arta, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Balasa, fusese pusa la vanzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Irinel Columbeanu este urmarit de ghinion, se pare ca vila din Izvorani a luat foc. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri. Au trecut 24 de ore de cand focul a izbucnit si vila a continuat sa arda. Ba mai mult, Acoperisul s-a prabusit cu totul, iar intreaga constructie de 4 milioane de euro a fost distrusa.

Vila a devenit o ruina dupa un incendiu puternic pe care pompierii s-au chinuit ore intregi sa-l stinga. Recent, casa cu 15 camere, piscina, ponton si plina de opere de arta, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Balasa, fusese pusa la vanzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Autoritatile nu au reusit sa afle de la ce a izbucnit focul. Cert este ca a pornit de la subsol si a mistuit totul. Fostul om de afaceri cand a auzit vestea tragica a declarat ca nu are nimic de comentat. Daca in trecut Irinel Columbeanu avea o avere estimata la 150 de milioane de dolari. Azi, il regasim intr-un apartament cu 2 camere din cartierul Colentina si conduce o masina cumparata la mana a doua.

loading...
„Da, nu mai am nimic de comentat”, a spus fostul afacerist.

Dupa ce fostul afacerist a pierdut toate afacerile si vila in care locuia, a decis sa-si trimita fiica la mama ei, in America. In prezent, Monica Gabor locuieste intr-o vila din Malibu impreuna cu noul ei sot, un om de afaceri chinez. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este profesoara de engleza la o scoala din cartierul exclusivist Beverly Hills.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro