Cutremur in showbiz! O noua vedeta are coronavirus. In ce stare se afla

Coronavirusul continua sa faca victime pe banda rulanta in Romania. Nici marile vedete nu pot scapa de virusul ucigas. De aceasta data, Anamaria Prodan primeste o lovitura grea. Impresara a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19, agentul mai multor fotbalisti si antrenori din Liga 1 contractand noul coronavirus de la jucatorii celor de la FC Hermannstadt.

Anamaria este actionar la FC Hermannstadt, fiind reprezentata de fiica sa, Rebecca. Majoritatea fotbalistilor echipei sunt reprezentati de ea.

Potrivit Gandul.ro, Anamaria Prodan: „A inceput sa aiba simptome la scurt timp dupa ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o sedinta cu oficialii clubului, dar si cu jucatorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasa, Anamaria Prodan a facut febra, iar la cateva ore distanta a facut si testul pentru coronavirus”.

loading...
Din pacate pentru ea, rezultatul a fost pozitiv. In prezent, Anamaria Prodan este in izolare la domiciliu.

„A luat de la jucatorii ei. S-a izolat cu febra. Este, insa, optimista. Va trece, cu siguranta, si peste acest moment„, a declarat o persoana din anturajul vedetei.

Cunoscuta impresara este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca se aflau la aeroport si nu au intrat in contact cu ea.

„Am avut noroc ca mi am facut testul si a iesit pozitiv chiar in ziua in care copiii mei s-au intors in tara. Erau la aeroport cand am aflat ca am Covid, asa ca nu am apucat sa intru in contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dadeam si lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar ma simt obosita si imi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan.

Reprezentantii celor de la FC Hermannstadt au anuntat printr-un comunicat ca au fost depistate opt cazuri de infectie cu noul coronavirus. Mai exact, cinci fotbalisti si trei membri ai staff-ului au contractat COVID-19.

“In urma testarii COVID-19, efectuata in conformitate cu protocolul sanitar in vigoare, 5 fotbalisti din lotul nostru au fost depistati pozitiv si 3 membri ai staffului. Cu totii sunt in izolare, sub tratament si respecta recomandarile D.S.P.Sibiu.

Precizam ca acest aspect nu pune in pericol meciul din saisprezecimile Cupei Romaniei, pe care FCH il va disputa maine, in deplasare, contra celor de la Chindia Targoviste”, se arata in comunicatul emis de FC Hermannstadt.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro