De ce Jador nu urmareste pe nimeni pe instagram?

Jador a devenit cunoscut dupa ce a participat la Puterea Dragostei, iar intre timp, acesta a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in domeniul muzical. Are o multime de prieteni pe instagram, dar el nu urmareste pe nimeni pe reteaua de socializare. Care este explicatia?

Jador se bucura de un real succes, astfel ca majoritatea pieselor pe care le lanseaza ajung in trending pe Youtube si sunt ascultate de o multime de persoane. Artistul traverseaza o perioada foarte buna din punct de vedere profesional, are o multime de colaborari importante, astfel ca si-a indeplinit marele vis de a deveni un cantaret indragit de public.

Desi in prezent este implicat in foarte multe proiecte muzicale, Jador si-a facut timp pentru a vorbi cu prietenii lui de pe instagram. Aceasta a raspuns la o multime de intrebari, unele legate de cariera, alte referitoare la viata lui personala. Daca in unele situatii a preferat sa fie ironic, au existat anumite aspecte pe care Jador le-a clarificat in urma discutiilor cu prietenii virtuali.

Desi este urmarit pe instagram de 883K de persoane, Jador nu urmareste pe nimeni, iar acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvaluit si care este motivul pentru care a luat aceasta decizie.
Jador a explicat ca are foarte multi prieteni si ca daca i-ar urmari pe instagram, cu siguranta ar vedea doar postarile lor. Din acest motiv, artistul prefera sa nu urmareasca pe nimeni si astfel sa vada poze cu diferite fete.

„Pentru ca am multi prieteni si prefer sa vad poze cu fete, decat poze cu handralai.”, a spus Jador.

loading...
Multe persoane si-au dorit sa ii vada impreuna, insa destinul i-a vrut separati. Desi Jador si Ella au fost destul de apropiati intr-o perioada, cei doi nu au format niciodata un cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Intrebat ce relatie are cu Ella in momentul de fata, Jador a precizat ca sunt doar prieteni, fara sa dea prea multe detalii in legatura cu acest subiect.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro