Decizie fara precedent a Biancai Dragusanu.

Bianca Dragusanu se muta din Romania. Anuntul a fost facut de blondina cu putin timp in urma.

Bianca Dragusanu a socat lumea mondena cu ultima veste. Blondina vrea sa-si ia fetita si sa se mute in „Raiul bogatasilor”. Dupa ce s-a despartit de fostul sot, vedeta a decis sa-si schimbe viata.

Fosta prezentatoarea TV, plecata in vacanta in Dubai, a anuntat pe contul de Instagram ca vrea sa se intoarca in Romania sa o ia fetita ei, ca mai apoi sa stea cat vrea in „Raiul bogatasilor”.

„Sa va dau eu o stire bomba! Vin acasa, o iau pe Sofia si ma intorc in Dubai, pentru ca viata in Dubai chiar este ca-n Rai. Abia astept sa vin sa-mi iau copila si sa stam aici un timp, cat ne place noua. Sofia, vine mami dupa tine, abia astept, te iubesc!”, a spus Bianca Dragusanu pe pagina sa de Instagram.

loading...
Politistii au facut perchezitii in vila fostului sot al Biancai Dragusanu, intr-un dosar de trafic de persoane. Au fost puse in aplicare 23 de mandate domiciliare de catre politistii de combatere a criminalitatii organizate din Craiova, impreuna cu un procuror D.I.I.C.O.T. S.T. Craiova. Astfel, oamenii legii au descins la locuintele membrilor unui grup infractional organizat, specializat in trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism si spalarea banilor.

„In aceasta dimineata, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Craiova, impreuna cu un procuror D.I.I.C.O.T. S.T. Craiova, desfasoara o actiune pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism si spalarea banilor.

In cadrul actiunii, vor fi puse in aplicare 23 de mandate de perchezitie domiciliara, in judetele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Valcea, Brasov, Giurgiu si Ilfov, la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunilor”, au transmis autoritatile.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro