Diana Parvu este insarcinata pentru prima data

Vedeta a dezvaluit prin ce probleme a trecut in ultimii doi ani, pana sa isi vada visul implinit.

Bucurie imensa pentru una dintre cele mai indragite jurnaliste din Romania. Fosta prezentatoare TV, Diana Parvu, este insarcinata pentru prima data.

Iubita lui Sergiu Negotiu Piloff, reporterul de la Teo Show, a asteptat ani intregi sa devina mama. In varsta de 35 de ani, Diana Parvu a fost diagnosticata in urma cu doi ani cu endometrioza, o boala grava asociata cu infertilitatea. Inainte de a afla acest diagnostic, tanara a primit vestea de la mai multi medici ca este suspecta de cancer.

Sunt insarcinata in trei luni si jumatate. Povestea a inceput acum doi ani. Prima oara am fost suspecta de cancer. Da, asta dupa ce am fost la mai multi de cinci medici. Cand am intrat in cabinetul unui medic, eu nu stiam ce este endometrioza. Medicul mi-a spus ca o sa imi faca histerectomie si ca sunt suspecta de cancer si am lesinat. Mi-a zis ca el va decide in timpul operatiei.

A fost ceva traumatizant, am plecat de acolo efectiv lesinata. Nu am crezut ca o sa fac copii, pana cand am cunoscut un medic tanar, de o varsta cu mine. Medicul mi-a spus ca in 90% diagnosticul este de endometrioza si sa nu imi fac griji. O saptamana am fost leguma, noroc ca le-am avut pe prietene si pe iubitul meu alaturi.

loading...
Eu m-am operat, alta solutie nu era pentru mine. Dupa doi ani de zile am aflat ca sunt insarcinata, fara sa fac un tratament. Intr-o zi, am luat un test de sarcina si am aflat. L-am sunat pe medic si m-am programat instant. Cand am vazut ecografia, asta este prima, cand imi zicea ca este o sarcina normala, mi-au dat lacrimile in cabinet. Medicul mi-a zis ca trebuie sa fiu pozitiva, ca pot ramane insarcinata in mod natural. M-a operat, iar astazi sunt gravida in trei luni si jumatate. Sarcina arata foarte bine. De ziua mea, am vrut sa fac o ecografie chiar de ziua mea, incepe sa se vada corpul bebelusului. Acesta a fost cadoul de ziua mea. Abia astept sa fac ecografia de ziua mea. Medicul mi-a spus ca este fetita, dar ca sigur aflam la patru luni. Asta imi doresc si eu, sa aiba ochii mei.
Nu este sfarsitul lumii, exista sansa sa avem toate copii. Important este sa gasesti medicii potriviti, cu care sa empatizezi. Si cand ai un diagnostic atat de crunt, mi-l dai cand esti 100% sigur, ca imi poti provoca un soc. O sa o cheme Jaqueline”, a dezvaluit Diana la emisiunea lui Catalin Maruta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro