Doliu la Puterea Dragostei. Fosta concurenta, devastata de durere

O fosta concurenta de la Puterea Dragostei trece prin momente grele si a vrut sa impartaseasca cu prietenii de pe instagram ce se intampla, in prezent, in viata ei. Ce anunt a facut?

Pierderea unei persoane dragi este un eveniment care lasa urme adanci si un gol imens in suflet care, indiferent de eforturi, nu poate fi umplut niciodata. O fosta concurenta de la Puterea Dragostei a pierdut o persoana draga, iar acum trece prin clipe grele.

Bianca, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, sezonul cu numarul 3, a anuntat pe contul personal de instagram ca si-a pierdut bunica si ca evenimentul nefericit a afectat-o foarte tare. Bianca a dezvaluit ca ea si bunica ei au avut o relatie foarte apropiata, avand in vedere ca bunica este cea care a crescut-o, astfel ca pierderea suferita si-a pus amprenta puternic asupra ei.

„Dumnezeu sa te ierte bunica mea care m-ai crescut…te voi iubi toata viata mea, ne-a distrus plecarea ta.”, este mesajul emotionant pe care Bianca l-a postat pe instagram.
loading...
Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a facut anuntul pe instagram, acolo unde este urmarita de 22,5 mii de persoane. Bianca a considerat ca prietenii ei virtuali trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in viata ei, indiferent ca este vorba despre evenimente fericite sau despre momente delicate, asa cum este acesta.

Bianca a intrat in casa Puterea Dragostei in urma cu mai multe luni, aceasta fiind interesata de Akebono. La momentul respectiv, cei doi au avut parte de o intalnire in camera rosie, Bianca dezvaluind ca energia pozitiva a lui Akebono o face si pe ea sa se simta bine.

Desi Akebono si Bianca s-au simpatizat reciproc, cei doi nu au ajuns sa formeze un cuplu. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a fost ulterior eliminata din emisiune.

„A fost o experienta de neuitat. Cred ca orice concurent ar trai intens aici. Am niste probleme de rezolvat, altfel nu as fi plecat.”, a spus Bianca la scurt timp dupa ce a aflat ca va parasi competitia Puterea Dragostei.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro