FIICA UNUIA DINTRE CEI MAI INFLUENTI MINISTRI DE DUPA 1989 DIVORTEAZA DUPA OPT ANI DE MARIAJ

A avut parte de nunta anului 2012 in Romania, cu 17 preoti, rochie de mireasa de la Catalin Botezatu, bodyguarzi inarmati si 1.000 de invitati alesi pe spranceana. Dupa numai opt ani de mariaj insa, fiica unuia dintre cei mai influenti ministri de dupa 1989 divorteaza. CANCAN.RO va prezinta, in exclusivitate, detaliile de ultima ora.

S-a intrat in posesia unor amanunte inedite legate de surprinzatorul divort din ”lumea buna”.

Potrivit unor surse, dupa numai opt ani de mariaj, Sorana Frunzaverde, fiica unuia dintre cei mai influenti ministri de dupa 1989, Sorin Frunzaverde, divorteaza de sotul ei, Florin Ioan Balanica. Conform unor surse din mediul judiciar, in urma cu doar cateva zile, ginerele regretatului politician a inaintat o actiune pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti, care are ca obiect ”divort cu minori”. Din cate se pare, Florin Ioan Balanica este cel care a pus punct relatiei cu fiica unuia dintre cei mai influenti ministri de dupa 1989.

Cu toate ca motivul divortului este inca tinut ”la secret” de cei doi, procesul de desfacere a actului de casatorie se anunta unul de lunga durata. CANCAN.RO promite sa va tina la curent cu toate noutatile din acest caz.

loading...
In urma cu opt ani, regretatul politician Sorin Frunzaverde s-a dat peste cap pentru ca nunta fiicei sale sa fie perfecta. A scos din buzunar peste 350.000 de euro pentru a inchiria una dintre cele mai mari sali de nunti din Timisoara, unde au fost servite branzeturi din Elvetia si bauturi fine din Ungaria. Invitatii au fost cazati in trei hoteluri de lux, iar paza a fost asigurata de bodyguarzi inarmati cu pistoale.

Sorana Frunzaverde si Florin Ioan Balanica s-au cununat religios la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, in cele mai sigure conditii. La ceremonia celor doi ar fi participat nici mai mult nici mai putin de 17 preoti. Usile Catedralei au fost inchise imediat cum mirii si rudele acestora au intrat, iar afara au ramas de straja zeci de bodyguarzi inarmati.

Dupa ce au blocat accesul in Catedrala Mitropolitana, angajatii firmei de securitate, care au costat nu mai putin de 10.000 de euro, si-au facut treaba pana la capat si au blocat si una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara – Aleea Studentilor – pe care au transformat-o in parcare pentru bolizii de lux cu care au venit cei aproximativ 1.000 de invitati.

Petrecerea, care a avut loc la cantina Politehnicii din Complexul Studentesc Timisoara, a tinut pana in zori. Meniul a cuprins rata cu sos de mandarine, camembert cu pepene, salau cu spanac, piure de gutui, antricot de vita si piept de curcan umplut cu carnati.

Tortul a cantarit nu mai putin de 30 de kilograme, el continand in mare parte ciocolata si fructe de padure. Pentru ca multi dintre invitati nu au fost din Timisoara, regretatul politician a inchiriat trei hoteluri de patru stele, unde acestia s-au odihnit dupa petrecere.

loading...
Fostul ministru si presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, a murit in luna noiembrie a nului 2019 la Spitalul Judetean din Resita. Acesta suferea de o perioada lunga de timp de o boala grea, care l-a si determinat sa paraseasca mediul politic.

Sorin Frunzaverde a fost cadru didactic la Universitatea „Eftimie Mugu” din Resita. Mandatul sau de presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin a incetat in anul 2015, inainte de termen, dupa ce a fost cercetat si condamnat cu suspendare de catre procurorii DNA intr-un dosar de coruptie.

De-a lungul timpului, a detinut mai multe portofolii:

– ministrul Apelor, Padurilor si Mediului (5 decembrie 1997 – 11 februarie 1998) in Guvernul Victor Ciorbea, din care a demisionat odata cu retragerea ministrilor PD din guvern;

– ministrul Turismului (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998) in Guvernul Radu Vasile. Conform Hotararii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului Romaniei, Ministerul Turismului a fost desfiintat. Sorin Frunzaverde si-a continuat apoi activitatea ca presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, pana la numirea sa in fruntea Ministerului Apararii Nationale;

– ministrul Apararii Nationale (13 martie 2000 – 28 decembrie 2000) in Guvernul Mugur Isarescu;

– ministrul Apararii (26 octombrie 2006 – 5 aprilie 2007) in Guvernul Tariceanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro