Florentina l-a PARASIT pe Livian! Detalii incredibile despre despartirea anului

Este despartierea anului? Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul romanesc s-ar fi despartit.

Livian si Florentina au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Livian a parasit-o pe Bianca pentru Florentina, dar se pare ca si el ar fi fost parasit, la randul lui.

Nelson Mondialu’, tatal lui Livian, a facut public faptul ca bruneta l-ar fi parasit pe fiul sau. Se pare ca aceasta ar fi ”fugit” fara sa dea explicatii. Nelson Mondialu nu a dat foarte multe detalii, iar urmaritorii sai asteapta cu sufletul la gura mai multe detalii.

”BLONDA SI BRUNETA AU DAT BIR CU FUGITII, L-A PARASIT FARA SA DEA EXPLICATII, ORICUM ERA DE ASTEPTAT DUPA CELE INTAMPLATE IERI????/ NICOLETA A LASAT TOTUL SI A FUGIT! BLONDA LA FEL…”, a scris Nelson Mondialu lanag un video pe care l-a postat.

loading...
Daca este adevarat sau nu, nu se stie inca, insa un lucru este clar. Nelson Mondialu nu are incredere in Florentina si l-a avertizat pe Livian de mai multe ori in legatura cu aceasta. „Hai, ca o lasi singura cu telefonul si patesti ca si cu celelalte! Patesti! Numai asa ai avut tu!”, i-a spus Nelson Mondialu lui Livian.

Livian s-a indragostit pana peste cap de Florentina si nu a ascuns deloc acest lucru. Acesta a vorbit in cea mai noua melodie despre relatia cu Bianca si despre motivele pentru care nu mai exista sanse de impacare intre ei:

„Te rog, intelege, intre noi s-a terminat. Ti-am dat destule sanse si tu doar le-ai ruinat. Atatea amintiri pe care tu le-ai aruncat, acum iti spun adio fara sa fiu vinovat. (…) Tu iubesti doar materialul, esti un caracter pervers. Tu ti-ai gasit falsitatea, eu mi-am gasit jumatatea, noi nu suntem de fatada, noi traim doar realitatea. Uite-ma sunt fericit, chiar si atunci cand vine noaptea stiu ca nu mai sunt singur, ea imi tine mereu partea. Nu intreba de ea, are tot ce nu ai tu. Tu nu m-ai facut vreodata sa imi arat zambetul. Ea ma iubeste sincer si imi alina sufletul, de ma intreaba lumea, nu mai stiu cine esti tu.”, spune Livian in melodia sa.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro