Fosta sotie a lui Razvan Simion s-a logodit!

Fosta sotie a lui Razvan Simion, Diana Simion, s-a logodit cu partenerul de viata!

Diana Simion, fosta sotie a prezentatorului de emisiune, s-a logodit cu partenerul ei de viata! Femeia este in culmea fericirii si a primit inelul de logodna in urma cu putin timp!

Razvan Simion si Diana au fost casatoriti, iar din mariajul lor au aparut doi copii, Ianca si Tudor. Nu de foarte mult timp, totusi, se pare ca fosta partenera de viata a prezentatorului de televiziune formeaza o relatie cu Radu Bita, un afacerist din Timisoara. Barbatul declara ca o cunoaste de mai bine de 20 de ani pe Diana, doar ca pana la momentul actual nu au avut vreo relatie. Cu toate acestea, se pare ca la un eveniment, cei doi indragostiti s-au vazut, din nou, iar primi fiori ai dragostei au aparut.

”Ne cunoastem de vreo 20 de ani, insa abia acum… Ne-am revazut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat si s-a intamplat ce se intampla in continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, imi place sa traiesc linistit. Diana ma ajuta, ne sustinem reciproc”, a spus timisoreanul intr-un interviu pe care l-a acordat recent.

loading...
La momentul actual, Diana si Radu traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. In plus, de curand, aceasta a primit inelul de logodna din partea iubitului ei si a postat imagini cu inelul pe contul sau de socializare. ”Da este o lume”, a scris ea in dreptul fotografiilor. Postarea a primit numeroase aprecieri din partea internautilor, dar si foarte multe mesaje. ”Felicitari”, ”Casa de piatra si multa fericire”, ”Felicitari, sa fiti iubiti si fericiti”, ”Sa fie intr-un ceas bun”, ”Sa aveti o viata frumoasa”, ”Sa fiti fericita impreuna”, ”Casa de piatra, sa va fie bine!”, au fost cateva dintre mesajele transmise de internauti Dianei Simion.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro