Iasmina Halas este gravida?! Tanara a postat o poza cu un test de sarcina

Iasmina Halas traieste o frumoasa poveste de dragoste si este pregatita sa devina mamica.

Controversata Iasmina Halas si-a surprins comunitatea din mediul online, dupa ce, recent, a postat o fotografie cu un test de sarcina. Fosta sotie a cunoscutului fotbalist Cristian Daminuta este intr-o noua legatura amoroasa, fiind mai fericita si implinita ca niciodata. Iasmina este pregatita sa faca pasul cel mare pentru ca este indragostita lulea si se simte respectata, protejata si apreciata de omul de langa ea.

Blonda a urcat pe retelele de socializare o fotografie cu subinteles, iar urmaritorii ei s-au gandit ca poate protagonista noastra este gravida. Imediat, Iasmina a dezvaluit faptul ca nu asteapta un bebelus in momentul de fata si ca totul a fost o gluma atent planuita. Bomba a tinut sa precizeze, insa, ca isi doreste un copil cu partenerul ei de viata.

”Imi doresc un copil cu barbatul care e acum langa mine, nu cu altul. Am postat testul, dar n-am spus daca e pozitiv sau nu!”, a declarat Iasmina Halas, in cadrul unui show tv. In plus, potrivit vedetei, si iubitul ei isi doreste un mostenitor in viitorul apropiat. ”Am vorbit. Nu vrem sa ne grabim. Si el isi doreste”, a mai zis Iasmina.

loading...
Frumoasa Iasmina este pregatita sa faca pasul cel mare alaturi de actualul partener de viata si se declara mai indragostita ca niciodata.
„Am relatia pe care o asteptam de ceva timp. Iubitul meu nu e chiar persoana publica, dar se invarte prin anturaje de genul acesta. Nu cred ca exista barbat mai frumos in televiziune decat el. Nu vreau sa apara in presa ca sa nu mi-l fure altele. Am incredere in el, nu e genul ala la care sa poata ajunge oricine. Ne cunoastem de mult timp, dar n-am avut curajul sa ne implicam, pana acum, intr-o relatie. Suntem impreuna de doua saptamani si deja stam zi si noapte impreuna. La cat de indragostita sunt de el si cat de fericita ma face, daca m-ar cere de sotie, as accepta imediat. Eu cu baiatul acesta am cele mai serioase ganduri. Si il vad si pe el ca este destul de serios, nu cred ca are chef de jocuri. E frumos din toate punctele de vedere”, a declarat Iasmina Halas, in urma cu ceva timp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro