Iulia Albu iubeste din nou! Vedeta a postat prima fotografie alaturi de iubit

Dupa divortul de Mihai Albu, superba Iulia Albu a decis sa isi refaca viata si, desi este o persoana extrem de discreta, Iulia si iubitul sau au postat prima fotografie impreuna.

Iulia Albu s-a afisat pentru prima data cu iubitul sau, in mediul online, acolo unde i-a transmis acestua o declaratie de dragoste de-a dreptul emotionanta. Fosta sotie a designer-ului Mihai Albu este o femeie implinita din toate punctele de vedere: are o cariera de exceptie, o fetita minunata de 11 ani si, iata ca soarele a rasarit pe strada sa si la capitolul dragoste.

Iulia Albu traieste o superba poveste de dragoste alaturi de un barbat pe care a decis ca, in ultimii ani, sa il tina departe de ochii curiosilor. Totul, insa, s-a schimbat in urma cu destul de putin timp. Cu ocazia zilei de nastere a barbatului care o face fericita, Iulia Albu a postat prima fotografie alaturi de acesta si, pentru prima data intr-o perioada extrem de lunga de timp, fosta sotie a lui Mihai Albu a discutat despre sentimentele sale.

” La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde.” A transmis Iulia Albu, cunoscuta drept Domnita de Alba, pe retelele sale de socializare, cu ocazia aniversarii ibovnicului sau.

loading...
Mai mult decat atat, Iulia Albu a marturisit ca nu exclude varianta recasatoriei, dar lasa acest aspect pe mana destinului. Desi simte ca la un moment dat va spune „da”, din nou, in fata altarului, Iulia Albu nu isi doreste sa se grabeasca si nici sa puna presiune asupra iubitului ei. Cu toate acestea, desi si-ar dori ca relatia lor sa se transforme in una de tip sot si sotie, Iulia Albu a dezvaluit ca nimeni nu va sti cand si daca acest lucru se va intampla.

„Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a marturisit Iulia Albu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro