Laurette s-a impacat cu tatal fetitei ei

Laurette a avut parte de multe scandaluri si amenintari din partea lui Mihai Stefan, tatal fetitei sale. Dupa o relatie care s-a terminat in termeni deloc amiabili, cei doi au reusit sa se impace si sa lase deoparte disensiunile de dragul copilului lor.

Laurette a dezvaluit ca ea si Mihai Stefan reusit sa ingroape securea razboiului, de dragul Serenei. Cei doi se vad ori de cate ori barbatul doreste sa petreaca timp cu fiica lui.

Acum lucrurile s-au asezat, insa a fost o vreme cand vedeta si fostul ei iubit erau la cutite. Au reusit sa dea uitarii amenintarile cu bataia, cu pistolul, scandalurile si vizitele de la tribunal. Toate acestea de dragul Serenei, fetita lor. Desi Laurette are custodia exclusiva a fiicei sale, Mihai este liber sa vina sa o vada oricand doreste.

„M-am impacat in sfarsit cu Mihai. Am lasat la o parte neintelegerile si tot ce a fost urat intre noi. Acum suntem in relatii mai bune, chiar daca mi-a facut multe de-a lungul vremii, mi-a furat masina din parcare, m-a amenintat cu pistolul, m-a amenintat ca ma bate. Nici nu mai stiu cate amenintari au fost. Ne intelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de cate ori doreste, cand i se face dor de taica-su se duce la el. O las. Nu-i problema. Eu am custodia exclusiva a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai’, a declarat Laurette, in exclusivitate, pentru impact.ro.

loading...
Mihai Stefan, fostul iubit al lui Laurette este intr-o relatie cu Majda Aboulumosha. Cei doi formeaza un cuplu si au de gand sa faca si un copil. Mihai a reusit sa se apropie foarte mult de Jacqueline, fiica Majdei, insa prezentatoarea nu are o relatie prea apropiata cu Serena, fiica iubitului ei.

Serena a cunoscut-o intr-adevar pe iubita lui Mihai, dar nu intra in discutii cu ea. O stie, dar mai mult din vedere asa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies impreuna la plimbare. Ea iese cu taica-su. O duce unde vrea, in parc, unde vrea ea. Nu avem nici o treaba cu ei doi ca si cuplu. Nu avem prietenii de genul asta’, a mai spus Laurette.

Laurette s-a certat la cutite cu fostul iubit si l-a acuzat pe acesta de furt, dupa ce i-a luat SUV-ul din fata casei. Ulterior, masina a fost restituita de procurori.

„Masina mi-a fost restituita printr-o ordonata de catre procurori. Exista si un dosar penal pentru cel care mi-a luat masina din fata blocului si banuiesc ca o sa raspunda pentru faptele sale. Exista un dosar de urmarire penala’, declara Laurette, la momentul respectiv.

Laurette Atindehou a avut o relatie zbuciumata cu tatal copilului ei, Mihai Stefan. Cei doi au impreuna o fetita, pe Serena. Pe 20 februarie 2017, mulatra s-a casatorit cu Ciprian Nistor, aflat in puscarie pentru evaziune fiscala.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro