Lavinia Pirva, la un pas de despartire de Stefan Banica Jr.?

Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva se gandesc la divort?! Cum a fost surpinsa cantareata?

Desi pana la momentul actual nicio persoana nu s-ar fi gandit la faptul ca Stefan Banica Jr. si actuala lui sotie vor divorta, se pare ca lucrurile se indreapta catre aceasta directie. Lavinia Pirva a aratat faptul ca nu mai poarta verigheta.

Cantareata a iesit la plimbare, printr-un parc din Capitala, cu fiul ei, in varsta de 1 ani si jumatate. Lavinia era imbracata intr-un trening alb si nu avea niciun accesoriu, nici macar cercei. Insa, faptul ca nu purta nici macar un inel a atras atentia. Se pare ca frumoasa bruneta nu purta nici verigheta. Sa fie oare acesta vreun semn de despartire sau aceasta s-a gandit la faptul ca nu s-ar potrivi cu tinuta pe care o poarta?! Un lucru este sigur, tanara a reusit sa atraga foarte multe priviri.

In luna mai a anului trecut, cei doi artisti si-au unit destinele si au devenit parintii unui baietel. Totodata, cele doua evenimente importante nu au fost facute publice, acestia si-au dorit sa aiba parte de momente unice, departe de ochii curiosilor.

loading...
„Ne-am casatorit, este un lucru normal, nu cred ca trebuie facut cu surle si trambite, nu este genul nostru. S-a intamplat intr-un loc mai indepartat, i-am avut aproape pe prietenii nostri. Lucrurile importante trebuie traite si pastrate in intimitate pentru a te simti bine, nu sa fie un stres permanent”, declara Stefan Banica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro