Lavinia Pirva reactioneaza la zvonurile din presa

In urma unor zvonuri aparute in ultimele zile in presa, Lavinia Pirva a decis sa vorbeasca. Destul de rezervata in declaratii ce ii vizeaza pe membri din familia sa, sotia lui Stefan Banica Jr. a postat pe Instagram, vizibil deranjata, un mesaj pentru a lamuri situatia.

„Si iata cum vuieste presa ca divortez, pentru ca apar intr-o poza unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta ma ocup de cand se crapa de ziua! Ca alta treaba nu am ! Am un notar mic la usa care sta pe un scaun mare cu actele pregatite. La fel si instanta, ma asteapta zilnic in caz ca s-a razgandit notarul, caci nici ea, instanta saracuta alta treaba nu are! Doamne mare ti-e gradina!

Cum sa ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt ca verigheta lipseste de pe deget? Hai ca de data asta n-ati zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtati tot timpul verighetele, nu va este frica ca se lipeste covidul de metal?

Dragi cetateni, din presa, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, inchiderea pietelor, lipsa locurilor din spitale ? Daca considerati ca acestea sunt lucruri mai putin importante decat lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci va spun ca sa dormiti linistiti !

loading...
Cand voi divorta, va sun eu pe fix! Momentan suntem indragostiti.Lulea!!!!!!’

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. formeaza un cuplu frumos de foarte multi ani si au un baietel, pe Alexandru, in varsta de un an si jumatate.

sursa: avantaje.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro